Kansainvälistyminen

Mietitkö yrityksesi liiketoiminnan kasvattamista kansainvälisille markkinoille? Tarjoamme tietoa kohdemarkkinoiden toimintaympäristöstä, yritys- ja viranomaiskontakteista, rahoitusmahdollisuuksista sekä asiakkaista ja markkinoista. Autamme löytämään yrityksellenne sopivat kansainvälistymisen rahoitusvaihtoehdot. Yritysneuvojamme opastavat sinua tukimuodoissa, rahoituslähteissä, riskirahoituksessa sekä auttavat rahoituksen haussa. Yritysneuvojien lisäksi kansainvälistymisen tukena on laaja Cursorin asiantuntijaverkosto.  
 

Tietolähteitä ja työkaluja

  • Markkinamahdollisuuksia maailmalla: löydä tunnistettua kysyntätietoa maa- tai toimialakohtaisesti: www.marketopportunities.fi
  • Team Finland kokoaa yhteen kaikki valtiorahoitteiset kansainvälistymispalvelut: www.team-finland.fi
  • Kansainvälistymistesti - Kansainvälistymistestin avulla pystyt tunnistamaan yrityksesi kansainvälistymisen vahvuudet ja kehitystarpeet
  • Enterprise Europe Network on kansainvälinen asiantuntijaverkosto, joka toimii yli 50 maassa. Verkosto tarjoaa maksutonta neuvontaa pk-yrityksille kansainvälistymisen eri vaiheissa
     

Kansainvälistyvän yrityksen rahoitusvaihtoehtoja 

Business Finland

Business Finland tarjoaa rahoitusta tutkimukseen, tuotekehitykseen ja monenlaisiin liiketoiminnan kehittämistarpeisiin. Rahoituksen hakemiseksi ensimmäinen askel on täyttää tunnustelulomake.

Dealflow.fi - uusi rahoituspalvelu yrityksille

Maksuton rahoituspalvelu, jonka kautta yritykset voivat löytää kansainvälisiä sijoittajia. Palvelun avulla sijoittajat löytävät heitä kiinnostavat yritykset alle minuutissa. Englanninkielistä palvelua markkinoidaan sijoittajille Euroopassa, Lähi-Idässä ja Yhdysvalloissa.

Finnvera

Finnvera tarjoaa rahoitusta ja asiantuntemusta yrityksesi erilaisiin rahoitustarpeisiin. Kuten esimerkiksi lainoja ja takauksia kattamaan viennistä koituvaa käyttöpääoman tarvetta.

ELY-keskus

ELY-keskukset myöntävät kehittämisavustusta pk-yritysten kehittämistoimenpiteisiin ja investointeihin, kun yritys aloittaa toimintansa, haluaa panostaa merkittävästi uudistumiseen tai pyrkii kasvamaan. Erityisenä painopisteenä on yritysten kansainvälistyminen. Kaakkois-Suomen ELY-keskuksen rahoituslinjaukset myös Kymenlaakson yrityksille.

 

Perusta yritys

Uudista yritystä

Cursor Oy

Asiaa seudusta

Cursor Oy
Kyminlinnantie 6, 48600 KOTKA
Puistokatu 2, 2. kerros, 49400 HAMINA
Vaihde 040 190 2500
info@cursor.fi

>> Lisää yhteystietoja

Kotkan-Haminan seudun kehittämisyhtiö Cursor Oy vahvistaa seudun osaamista, kilpailukykyä ja vetovoimaisuutta kehittämällä menestyvää yritystoimintaa. Palvelemme kaikkia Etelä-Kymenlaakson yrittäjiä, yrittäjiksi aikovia ja seudulle sijoittuvia yrityksiä perustamis- ja kehittämisasioissa. Teemme Kotkan-Haminan seudusta entistä paremman paikan bisnekselle!

www.cursor.fi on Cursor Oy:n ylläpitämä verkkopalvelu, joka sisältää tietoa Cursorin palveluista ja toiminnasta sekä Kotkan-Haminan seudusta. Verkkopalvelun käyttö on maksutonta eikä vaadi rekisteröitymistä. Sivustosta otetaan mielellään vastaan palautetta osoitteeseen viestinta@cursor.fi.

Tietosuojaseloste

Evästeet

Copyright 2019