YRITYKSEN PERUSTAJALLE

Aloittavalla yrittäjällä on yrityksen perustamisvaiheessa ratkaistavanaan monenlaisia kysymyksiä liikeidean toimivuudesta, taloudesta, hinnoittelusta, verotuksesta ja lainsäädännöstä sekä myynnistä ja markkinoinnista. Kysymysten kanssa ei kannata jäädä yksin. Yritysneuvojamme auttavat aloittavia yrittäjiä viiden kunnan alueella Kotkan-Haminan seudulla (Pyhtää, Kotka, Hamina, Virolahti ja Miehikkälä). Yritysneuvonta on aina luottamuksellista ja maksutonta.
 

Palvelut aloittaville yrittäjille

 

Näin pääset alkuun yritystoiminnan suunnittelussa

Yrityksen perustamisopas saatavissa myös eri kieliversiona sekä selkokielisenä selkokielinen perustamisopas
 

Perusta yritys

Uudista yritystä

Cursor Oy

Asiaa seudusta

Cursor Oy
Kyminlinnantie 6, 48600 KOTKA
Puistokatu 2, 2. kerros, 49400 HAMINA
Vaihde 040 190 2500
info@cursor.fi

>> Lisää yhteystietoja

Kotkan-Haminan seudun kehittämisyhtiö Cursor Oy vahvistaa seudun osaamista, kilpailukykyä ja vetovoimaisuutta kehittämällä menestyvää yritystoimintaa. Palvelemme kaikkia Etelä-Kymenlaakson yrittäjiä, yrittäjiksi aikovia ja seudulle sijoittuvia yrityksiä perustamis- ja kehittämisasioissa. Teemme Kotkan-Haminan seudusta entistä paremman paikan bisnekselle!

www.cursor.fi on Cursor Oy:n ylläpitämä verkkopalvelu, joka sisältää tietoa Cursorin palveluista ja toiminnasta sekä Kotkan-Haminan seudusta. Verkkopalvelun käyttö on maksutonta eikä vaadi rekisteröitymistä. Sivustosta otetaan mielellään vastaan palautetta osoitteeseen viestinta@cursor.fi.

Tietosuojaseloste

Evästeet

Copyright 2019