Zsar Outlet Village Kymenlaakson matkailuteko 2019

Palkittu ja palkitsija vuoden matkailuteko

 

Zsar Outlet Village Virolahdella on valittu vuoden 2019 kymenlaaksolaiseksi matkailuteoksi. Valinta julkistettiin Kymenlaakson Matkailuparlamentissa Kotkassa 7. marraskuuta.

Valintaperustelujen mukaan Zsar Outlet Village on ehdottoman vetovoimainen, omaperäinen ja rohkea investointi tulevaisuuteen, joka on mahdollistanut muuta kehitystä ja nostattanut positiivista ilmapiiriä, luoden myös uusia työpaikkoja.

 - Zsar Outlet Village on osoitus pitkäjänteisestä sijoittamisesta ja uskosta liiketoimintaan, jolla on ollut positiivinen vaikutus Virolahden maineeseen, perustelee valintaraati.

-Iloitsemme Zsar Outlet Villagen saamasta tunnustuksesta. Kymenlaakson ja Etelä-Karjalan asukkaat ovat ottaneet omakseen ja eritoten kesästä alkaen myös venäläisten asiakkaiden määrä on ollut kovassa kasvussa. Uskomme positiivisen kehityksen jatkuvan, sillä avaamme vielä tänä vuonna kaksi uutta liikettä: L’Occitane ja Diesel -myymälät ja ensi vuodelle on suunnitteilla kymmenet avajaiset, kommentoi Zsar Outlet Villagen markkinointijohtaja Anna Homén.

Valintaraatiin kuuluivat edustajat Kymenlaakson liitosta, Kymen Yrittäjistä, Xamkista sekä Kouvola Innovation Oy:n ja Cursor Oy:n matkailusta. 

- Virolahti on myös aikaisemmin osoittanut omaperäisyyttä matkailun kehittämisessä. Esimerkkeinä nähtävyyksistä ja tapahtumista mainittakoon Klamilan satama, Festivaali Kaakon Kamarimusiikki, Arktika-päivät, Bunkkerimuseo ja Pertunmarkkinat, toteaa raati.

Yleisö sai äänestää vuoden 2019 kymenlaaksolaista matkailutekoa internetissä. Eri ehdotuksia annettiin 64.

Lisätietoja:

Matkailujohtaja Kati Paasi, Cursor Oy, p. 040 190 2518

Kuvassa Kymenlaakson liiton aluekehitysasiantuntija Mia Hämäläinen (vas.), Cursorin matkailujohtaja Kati Paasi, Virolahden kunnanjohtaja Oso Havuaho, Zsar Oulet Villagen markkinointijohtaja Kati Homén ja Kinnon kehityspäällikkö Kirsi Vainio. (Kuva Mervi Liimatainen)

Perusta yritys

Uudista yritystä

Cursor Oy

Asiaa seudusta

Cursor Oy
Kyminlinnantie 6, 48600 KOTKA
Puistokatu 2, 2. kerros, 49400 HAMINA
Vaihde 040 190 2500
info@cursor.fi

>> Lisää yhteystietoja

Kotkan-Haminan seudun kehittämisyhtiö Cursor Oy vahvistaa seudun osaamista, kilpailukykyä ja vetovoimaisuutta kehittämällä menestyvää yritystoimintaa. Palvelemme kaikkia Etelä-Kymenlaakson yrittäjiä, yrittäjiksi aikovia ja seudulle sijoittuvia yrityksiä perustamis- ja kehittämisasioissa. Teemme Kotkan-Haminan seudusta entistä paremman paikan bisnekselle!

www.cursor.fi on Cursor Oy:n ylläpitämä verkkopalvelu, joka sisältää tietoa Cursorin palveluista ja toiminnasta sekä Kotkan-Haminan seudusta. Verkkopalvelun käyttö on maksutonta eikä vaadi rekisteröitymistä. Sivustosta otetaan mielellään vastaan palautetta osoitteeseen viestinta@cursor.fi.

Tietosuojaseloste

Evästeet

Copyright 2019