• Poika

Yrittäjyyskasvatus

Mitä yrittäjyyskasvatus on?

Yrittäjyyskasvatus on elämässä tarvittavien tietojen, taitojen ja valmiuksien oppimista. Se rohkaisee yrittäjämäiseen asenteeseen, oma-aloitteisuuteen ja aktiivisuuteen. Yrittäjyys on asenne ja toimintatapa, johon voi kasvaa itse tekemällä ja kokeilemalla.

Yrittäjyyskasvatus Kotka-Haminan seudulla

Cursorissa toimiva YES Kotka-Hamina on osa valtakunnallista YES-verkostoa. YES on Suomen merkittävin yrittäjyyskasvatuksen asiantuntijaverkosto, joka edistää yrittäjyyskasvatuksen toteutumista kouluttamalla opettajia, kehittämällä koulutusta, rakentamalla koulu-yritysyhteistyötä, tarjoamalla materiaaleja opetukseen ja tarjoamalla Nuori Yrittäjyys ry:n opinto-ohjelmia ja oppimateriaaleja. Seudulle on julkaistu 2015 Kaakkois-Suomen yrittäjyyskasvatuksen strategia

Opettaja, yrittäjä, opiskelija -miten pääset mukaan?

Ota yhteyttä: Maarit Koverola p. 040 1902545 maarit.koverola@cursor.fi
Liity Facebook -ryhmään: Yrittäjyyskasvatus Kaakkois-Suomessa

Lisäksi voit pyytää mm. Cursorin yritysneuvojan vierailemaan oppitunnille ja kertomaan yrittämisestä ja yritystoiminnasta.

 

Perusta yritys

Uudista yritystä

Cursor Oy

Asiaa seudusta

Cursor Oy
Kyminlinnantie 6, 48600 KOTKA
Raatihuoneentori 16, 49400 HAMINA
Vaihde 040 190 2500
info@cursor.fi

>> Lisää yhteystietoja

Kotkan-Haminan seudun kehittämisyhtiö Cursor Oy vahvistaa seudun osaamista, kilpailukykyä ja vetovoimaisuutta kehittämällä menestyvää yritystoimintaa. Palvelemme kaikkia Etelä-Kymenlaakson yrittäjiä, yrittäjiksi aikovia ja seudulle sijoittuvia yrityksiä perustamis- ja kehittämisasioissa. Teemme Kotkan-Haminan seudusta entistä paremman paikan bisnekselle!

www.cursor.fi on Cursor Oy:n ylläpitämä verkkopalvelu, joka sisältää tietoa Cursorin palveluista ja toiminnasta sekä Kotkan-Haminan seudusta. Verkkopalvelun käyttö on maksutonta eikä vaadi rekisteröitymistä. Sivustosta otetaan mielellään vastaan palautetta osoitteeseen viestinta@cursor.fi.

Tietosuojaseloste

Evästeet

Copyright 2019