Osaajapalvelu

Seudun työnantaja, etsitkö uusia osaajia?

Kotkan-Haminan seutu vastaa kansainväliseen osaajapulaan monialaisella yhteistyöllä ja kumppanuuksilla, oikea-aikaisella markkinointiviestinnällä ja kansainvälisellä osaamisella. Olemme koonneet yhteistyöhön seudun kunnat, yritykset, oppilaitokset, TE-toimiston, ELY-keskuksen sekä kolmannen sektorin toimijat.

Osaajien ja yritysten kohtaamiset ovat keskeinen osa seutumarkkinointia ja seudun vetovoiman kehittämistä. Toteutamme yhdessä markkinointiviestintää mm. sosiaalisen median tarjoamilla työkaluilla, videotuotannoilla, yleisötilaisuuksilla, asiantuntijaseminaareilla ja työpajoilla sekä suorilla yhteyksillä tiedotusvälineisiin. Yhdessä luodut toimintamallit osaajien saamiseksi alueellemme on tärkeä osa FDI sijoittumisprosesseja ja näkyvyyttä Business Finland -toiminnassa.

Kiinnostaako kumppanuus? Tervetuloa mukaan

 

Perusta yritys

Uudista yritystä

Cursor Oy

Asiaa seudusta

Cursor Oy
Kyminlinnantie 6, 48600 KOTKA
Puistokatu 2, 2. kerros, 49400 HAMINA
Vaihde 040 190 2500
info@cursor.fi

>> Lisää yhteystietoja

Kotkan-Haminan seudun kehittämisyhtiö Cursor Oy vahvistaa seudun osaamista, kilpailukykyä ja vetovoimaisuutta kehittämällä menestyvää yritystoimintaa. Palvelemme kaikkia Etelä-Kymenlaakson yrittäjiä, yrittäjiksi aikovia ja seudulle sijoittuvia yrityksiä perustamis- ja kehittämisasioissa. Teemme Kotkan-Haminan seudusta entistä paremman paikan bisnekselle!

www.cursor.fi on Cursor Oy:n ylläpitämä verkkopalvelu, joka sisältää tietoa Cursorin palveluista ja toiminnasta sekä Kotkan-Haminan seudusta. Verkkopalvelun käyttö on maksutonta eikä vaadi rekisteröitymistä. Sivustosta otetaan mielellään vastaan palautetta osoitteeseen viestinta@cursor.fi.

Tietosuojaseloste

Evästeet

Copyright 2019