Kasvuraha

Kotkalaisille pienyrittäjille jaettiin kasvurahaa!

Kotkan kaupunki jakoi kasvurahaa kymmennelle kotkalaiselle mikroyritykselle. Kasvurahan tavoitteena on tukea kotkalaisia yrityksiä uusien kaupallisten palveluiden ja tuotteiden tuomisessa markkinoille. Kasvurahan avulla pyritään myös edesauttamaan yritysten pärjäämistä kilpailussa ja uusien työpaikkojen syntymisessä. Kasvurahaa myönnettiin 1000 – 4000 € /yritys. 
 

Kasvurahan saaneet yritykset 2019

  • Huoltamo T Kaski Oy
  • Veneetti Oy
  • Suomen Karamellitehdas
  • KultaSirkka Oy 
  • Cognituner Oy
  • Innocode Oy
  • Villi Itä Oy
  • Autoni Digital Oy
  • Kuljettajat.fi Oy Suomi 
  • Aittakoodi Oy

Kenelle kasvuraha on tarkoitettu?

- Kotkaan rekisteröityneille mikroyrityksille, jotka työllistävät alle 10 henkeä
- Yrityksille joiden liiketoimintaidea ja markkinamahdollisuus on arvioitu
- Yrityksille joiden osaaminen ja taustat on selvitetty

Millaisiin asioihin kasvurahaa voi hakea? 

Tuote- tai palveluinnovaation prototyypin valmistukseen, testaukseen, simulointiin, markkinapotentiaalin selvittämiseen sekä patentointi- ja suojauskustannuksiin.Haettava avustus voidaan myös kohdentaa keksintöihin, joilla parannetaan olemassa olevaa tuottetta, valmistuslinjaa tai konetta.

Kasvurahaa ei myönnetä markkinointi- ja mainosmateriaaleihin, kotisivuihin, kaluston uusintaan tai muihin yrityksen arkipäiväisiin menoihin. Kasvuraha on käytettävissä vuoden 2019 aikana toteutettaviin tai käynnistettäviin toimenpiteisiin. Kasvurahaa myönnetään maksimissaan 20 000 euroa vuoden 2019 aikana.Kasvuraha on de minimis -säännön alaista tukea ja kasvurahan saaneiden yritysten nimet julkaistaan. Kasvuraha maksetaan yrityksen tilille toimitettuja maksukuitteja vastaan tai maksumääräyksenä hanketta koskevan suunnitelman perusteella. Hakija sitoutuu toimittamaan hankintaan liittyvät kuitit jälkikäteen Cursor Oy:lle. Rahoituksen käyttöä koskevat päätökset tekee Cursor Oy, joka haastattelee hakijat ennen päätöksen tekoa. 
 

Perusta yritys

Uudista yritystä

Cursor Oy

Asiaa seudusta

Cursor Oy
Kyminlinnantie 6, 48600 KOTKA
Puistokatu 2, 2. kerros, 49400 HAMINA
Vaihde 040 190 2500
info@cursor.fi

>> Lisää yhteystietoja

Kotkan-Haminan seudun kehittämisyhtiö Cursor Oy vahvistaa seudun osaamista, kilpailukykyä ja vetovoimaisuutta kehittämällä menestyvää yritystoimintaa. Palvelemme kaikkia Etelä-Kymenlaakson yrittäjiä, yrittäjiksi aikovia ja seudulle sijoittuvia yrityksiä perustamis- ja kehittämisasioissa. Teemme Kotkan-Haminan seudusta entistä paremman paikan bisnekselle!

www.cursor.fi on Cursor Oy:n ylläpitämä verkkopalvelu, joka sisältää tietoa Cursorin palveluista ja toiminnasta sekä Kotkan-Haminan seudusta. Verkkopalvelun käyttö on maksutonta eikä vaadi rekisteröitymistä. Sivustosta otetaan mielellään vastaan palautetta osoitteeseen viestinta@cursor.fi.

Tietosuojaseloste

Evästeet

Copyright 2019