3D-valmistus

3D-valmistuksen innovaatiokeskittymä –hankkeessa luotiin alueelle itsenäisesti toimiva, materiaalia lisäävän valmistuksen (3D-tulostuksen) keskus, joka osaamisen ja verkostojen avulla pystyy luomaan uutta kannattavaa liiketoimintaa ja työllistämismahdollisuuksia Kotkan-Haminan seudulle. Keskuksen toiminnalla tuetaan myös Kymenlaakson tarvetta teollisen elinkeinorakenteen uudistumiseen.

3D Navetta – Printing Innovation Centre tarjonta:

  • Vahva verkosto

  • Kurssit ja koulutukset

  • Workshoptilaisuudet

  • Asiantuntija- ja konsulttipalvelut

  • Uusi tutkimus

  • Demohuone ja valmistuspalvelut

 

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä: Novela 3D oy:n toimitusjohtaja Markku Lindqvist, puh. 050 5225016, markku.lindqvist(a)novela.fi

Navetan osoite: Pajatie 69, 48600 Kotka

Perusta yritys

Uudista yritystä

Cursor Oy

Asiaa seudusta

Cursor Oy
Kyminlinnantie 6, 48600 KOTKA
Puistokatu 2, 2. kerros, 49400 HAMINA
Vaihde 040 190 2500
info@cursor.fi

>> Lisää yhteystietoja

Kotkan-Haminan seudun kehittämisyhtiö Cursor Oy vahvistaa seudun osaamista, kilpailukykyä ja vetovoimaisuutta kehittämällä menestyvää yritystoimintaa. Palvelemme kaikkia Etelä-Kymenlaakson yrittäjiä, yrittäjiksi aikovia ja seudulle sijoittuvia yrityksiä perustamis- ja kehittämisasioissa. Teemme Kotkan-Haminan seudusta entistä paremman paikan bisnekselle!

www.cursor.fi on Cursor Oy:n ylläpitämä verkkopalvelu, joka sisältää tietoa Cursorin palveluista ja toiminnasta sekä Kotkan-Haminan seudusta. Verkkopalvelun käyttö on maksutonta eikä vaadi rekisteröitymistä. Sivustosta otetaan mielellään vastaan palautetta osoitteeseen viestinta@cursor.fi.

Tietosuojaseloste

Evästeet

Copyright 2019