Yritysneuvojatiimimme tarvitsee vahvistusta

Haemme Cursoriin yritysneuvojaa

Tehtäväsi on Kotkan-Haminan seudulla toimivien yritysten neuvonta ja liiketoiminnan kehittäminen. Palvelet yrityksiä asiantuntevasti elinkaaren eri vaiheissa esimerkiksi omistajanvaihdoksissa ja yritysjärjestelyissä sekä talous- ja rahoitusasioissa. Osaat auttaa myös innovaatioihin ja julkisiin hankintoihin liittyvissä kysymyksissä. Työtehtäväsi ovat asiakkaiden parissa ja niihin kuuluu mm. henkilökohtaista asiakasneuvontaa toimipisteissä sekä yrityskäyntejä, yritystilaisuuksia ja toimimista laajan sidosryhmäverkoston kanssa. Lisäksi sinulla on aktiivinen ja myynnillinen ote työhösi. Toimit osana innovatiivista Cursorin yrityspalvelutiimiä rakentaen kanssamme tulevaisuuden yrityspalveluita. Raportoit yrityspalvelupäällikölle.


Edellytämme sinulta monipuolista kokemusta yritysneuvonnasta (kuten omistajanvaihdosasiat, yritysjärjestelyt, talous- ja rahoitusasiat) ja liiketoiminnan kehittämisestä vähintään viiden vuoden ajalta sekä yritystoiminnan (erityisesti PK sektori) ja elinkeinoelämän tuntemusta. Hyviä asiakaspalvelu- ja yhteistyötaitoja, erinomaisia suullisia ja kirjallisia viestintätaitoja. Sujuvaa suomen ja englannin kielen osaamista niin asiakaspalvelutilanteissa kuin kirjallisestikin. Muu kielitaito katsotaan eduksi. Kykyä luoda ja ylläpitää verkostoja erityisesti PK-yrityssektoriin. Tehtävään soveltuvaa koulutusta.


Tarjoamme mielenkiintoisen tehtävän elinkeinoelämän kehittämisessä ja yrittäjyyden tukemisessa Kotkan - Haminan seudulla.
Työsuhde on toistaiseksi voimassa ja alkaa sopimuksen mukaan. Tehtävä täytetään, kun sopiva henkilö tehtävään löytyy.
Palkkaus sopimuksen mukainen; kerro palkkatoiveesi hakemuslomakkeessa. CV sekä tutkinto- ja työtodistukset pyydetään haastatteluun valituilta.

Tehtävään haetaan kirjautumalla sähköiseen rekrytointijärjestelmäämme, otamme hakemuksia vastaan vain sähköisesti. Apua hakemuksen jättämiseen saat arkisin numerosta 045 7881 7896 (klo 7 - 14).

LINKKI KUNTAREKRYN HAKUUN

Perusta yritys

Uudista yritystä

Cursor Oy

Asiaa seudusta

Cursor Oy
Kyminlinnantie 6, 48600 KOTKA
Puistokatu 2, 2. kerros, 49400 HAMINA
Vaihde 040 190 2500
info@cursor.fi

>> Lisää yhteystietoja

Kotkan-Haminan seudun kehittämisyhtiö Cursor Oy vahvistaa seudun osaamista, kilpailukykyä ja vetovoimaisuutta kehittämällä menestyvää yritystoimintaa. Palvelemme kaikkia Etelä-Kymenlaakson yrittäjiä, yrittäjiksi aikovia ja seudulle sijoittuvia yrityksiä perustamis- ja kehittämisasioissa. Teemme Kotkan-Haminan seudusta entistä paremman paikan bisnekselle!

www.cursor.fi on Cursor Oy:n ylläpitämä verkkopalvelu, joka sisältää tietoa Cursorin palveluista ja toiminnasta sekä Kotkan-Haminan seudusta. Verkkopalvelun käyttö on maksutonta eikä vaadi rekisteröitymistä. Sivustosta otetaan mielellään vastaan palautetta osoitteeseen viestinta@cursor.fi.

Tietosuojaseloste

Evästeet

Copyright 2019