Yrityskummipalvelu saa hyvää palautetta asiakkailtaan

YRITYSKUMMIPALVELUN ASIAKASPALAUTE ERINOMAINEN

Tammi-helmikuussa Suomen yrityskummit ry teki toisen kyselynsä yrityskummipalvelun* asiakaskokemuksesta. Tulos oli selvästi vielä parempi kuin viime vuonna. Mittarina käytetään NPS:ää (Net Promoter Score)**. Tällä kertaa kyselyn kohteena olivat vuoden 2017 asiakkaat.

Koko Suomen NPS-keskiarvo nousi reilusti ja lähelle erinomaista tasoa. Kymenlaaksossa nousu oli vielä isompi: erittäin hyvästä tasosta erinomaiseen. ”Tilanne Kymenlaaksossa on oikein hyvä niin asiakkaiden kuin yrityskummienkin mielestä” iloitsevat Kymenlaakson aluekummi ja SYK:n hallituksen jäsen Matti Kulla ja Etelä-Kymenlaakson yhteyskummi Markku Merovuo.

Vuonna 2017 yrityskummeilla oli Kymenlaaksossa 28 asiakasta. Asiakasmäärä kasvoi selvästi, kun Etelä-Kymenlaaksossa vuonna 2016 aloitettu yrityskummitoiminta saatiin vauhtiin. Yrityskummeja Kymenlaaksossa oli viime vuonna yhteensä 28.

Alkaneena vuonna on tarkoitus lisätä yrityskummien määrää. Myös asiakasmäärän kasvua on suunniteltu. Tämän vuoksi yhteistyötä yrittäjäyhdistysten kanssa ollaan tiivistämässä.

YRITYSKUMMIPALVELU TÄYDENTÄÄ CURSORIN YRITYSPALVELUJA

Cursor Oy on ollut vuodesta 2016 lähtien Suomen yrityskummit ry:n yhteisöjäsen. Etelä-Kymenlaaksossa yrityskummien aluekoordinaattorina toimivat Ilmo Larvi ja Heli Tiitinen Cursorista. Yrityskummipalvelu on Cursorin palveluille merkittävä täydennys sekä määrällisesti että laadullisesti. Erityisesti yrityskummien monipuolinen ja varsin laaja liiketoimintakokemus täydentää hyvin Cursorin omaa osaamista.

”Cursorilla ja yrityskummeilla on hyvin samansuuntaiset tavoitteet: tukea yritysten menestymistä ja kasvua ja sen myötä aikaansaada lisää työpaikkoja. Tällä tavalla voidaan alueen elinvoimaa lisätä”, Cursorin toimitusjohtaja David Lindström toteaa.

MIKSI MYÖS HYVIN MENESTYVÄ YRITTÄJÄ HALUAA YRITYSKUMMIN?                     

Kotkalainen, vuonna 1954 alun perin laivamuonitusliikkeeksi perustettu Oy Shipstores Nyman & Co Ltd tahkoaa nykyisellä liiketoimintamallillaan noin 9 milj. €:n liikevaihtoa Hovinsaarella. Yritys työllistää 14 vakituista ja 4 osa-aikaista henkilöä. Perheyrityksen toimitusjohtaja Peter Nyman halusi taloon peräti kaksi kummia vuoden 2017 lopulla. Toinen kummi tukee markkinoinnin ja liiketoimintamallien kehittämisessä ja toinen tietotekniikan kehittämisessä. ”Perusta meillä on kunnossa pari vuotta sitten tehdyn noin 4 milj. €:n investoinnin myötä, mutta tulevaisuuden tekemiseen keskustelukumppaneita tarvitaan. Ulkopuolisen henkilön näkemykset ja vuorovaikutus tuovat raikkaan tuulahduksen perheyrityksen ilmapiiriin”.  

* Yrityskummipalvelu on yrityskummien antamaa tukea ja ohjausta yrittäjävetoisille pienyrityksille liiketoiminnan haasteissa: Palvelusta ei veloiteta ja palvelu on täysin luottamuksellista. Suomen yrityskummit ry www.yrityskummit.fi

** NPS - tulos saadaan vähentämällä suosittelijoiden (kouluarvosana 9 tai 10) %-määrästä tyytymättömien (arvosana 1 – 6) %-määrä. Kymenlaakson NPS oli 78.

Perusta yritys

Uudista yritystä

Cursor Oy

Asiaa seudusta

Cursor Oy
Kyminlinnantie 6, 48600 KOTKA
Raatihuoneentori 16, 49400 HAMINA
Vaihde 040 190 2500
info@cursor.fi

>> Lisää yhteystietoja

Kotkan-Haminan seudun kehittämisyhtiö Cursor Oy vahvistaa seudun osaamista, kilpailukykyä ja vetovoimaisuutta kehittämällä menestyvää yritystoimintaa. Palvelemme kaikkia Etelä-Kymenlaakson yrittäjiä, yrittäjiksi aikovia ja seudulle sijoittuvia yrityksiä perustamis- ja kehittämisasioissa. Teemme Kotkan-Haminan seudusta entistä paremman paikan bisnekselle!

www.cursor.fi on Cursor Oy:n ylläpitämä verkkopalvelu, joka sisältää tietoa Cursorin palveluista ja toiminnasta sekä Kotkan-Haminan seudusta. Verkkopalvelun käyttö on maksutonta eikä vaadi rekisteröitymistä. Sivustosta otetaan mielellään vastaan palautetta osoitteeseen viestinta@cursor.fi.

Tietosuojaseloste

Evästeet

Copyright 2019