Yrittäjäksi Katariinantorin Pop up kontteihin?

Kontti Katariinantorilla

Oletko haaveillut yrittäjyydestä, mutta vielä et ole uskaltanut ottaa askelta kohti unelmaa?

Et ehkä ole varma, että toimisiko ideasi käytännössä tai kävisikö asiakkaita? Oli haaveenasi sitten minkälainen yritys tahansa, nyt voit testata sitä helposti! 

Annamme sinulle mahdollisuuden lähteä testaamaan liikeideaasi veloituksetta! Sinun ei tarvitse huolehtia vuokra-, sähkö- tai vesikustannuksista, saati lupaviidakosta. Varaa itsellesi hyvin varusteltu kontti Katariinantorilta ja lähde riskittömästi testaamaan! Kontteja voi varata yhdestä vuorokaudesta kahteen viikkoon. 

Kontit on varusteltu: 

Kahvilakontti = jääkaappi, kylmävitriini, terassikalusteet 

Tuotekontti= hyllyköt, pöydät, tuolit 

Yrityskokeiluun tarjoamme Cursorin infotuen ja varauskalenteria sekä vuorojen vaihtoa koordinoidaan Cursorin toimesta.

Kotkan-Haminan seudun vetovoiman kehitys tarvitsee polttoaineekseen rohkeita kokeiluja. Cursor Oy/ SELL- hanke tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden yrittäjyyskokeilulle seutumme oppilaitoksien opiskelijoille, osuuskunnille, maahanmuuttajille tai muuten vaan yrittäjyydestä kiinnostuneille.

Jos olet yrittäjyydestä kiinnostunut ja haluat kokeilla tuotteen/palvelun myyntiä ilman riskiä, otahan yhteyttä.

Tea Lillberg p. 040 190 2564 (tea.lillberg@cursor.fi)

Toomas Lybeck p. 040 190 2571 (toomas.lybeck@cursor.fi)

Perusta yritys

Uudista yritystä

Cursor Oy

Asiaa seudusta

Cursor Oy

Kyminlinnantie 6, 48600 KOTKA

Raatihuoneentori 16, 49400 HAMINA

Vaihde 040 190 2500

info@cursor.fi>> Lisää yhteystietoja

Kotkan-Haminan seudun kehittämisyhtiö Cursor Oy vahvistaa seudun osaamista, kilpailukykyä ja vetovoimaisuutta kehittämällä menestyvää yritystoimintaa. Palvelemme kaikkia Etelä-Kymenlaakson yrittäjiä, yrittäjiksi aikovia ja seudulle sijoittuvia yrityksiä perustamis- ja kehittämisasioissa. Teemme Kotkan-Haminan seudusta entistä paremman paikan bisnekselle!

www.cursor.fi on Cursor Oy:n ylläpitämä verkkopalvelu, joka sisältää tietoa Cursorin palveluista ja toiminnasta sekä Kotkan-Haminan seudusta. Verkkopalvelun käyttö on maksutonta eikä vaadi rekisteröitymistä. Sivustosta otetaan mielellään vastaan palautetta osoitteeseen viestinta@cursor.fi.

Tietosuojaseloste

Evästeet

Copyright 2018