Yksinyrittäjän tukea ehtii vielä hakea!

Kukkakaupassa myyjä ja kaksi asiakasta

 

Kesällä valtion yritystukiin tuli muutoksia. ELY-keskuksen ja Business Finlandin tukien hakeminen päättyi, mutta osassa yrityksistä odotetaan vielä päätöksiä. Uusina yritysten tukimuotoina tulivat kustannustuki sekä kaksiosainen ravintolatuki.
 
Muuttuvassa tukiviidakossa menee helposti sekaisin ja seudun yritysneuvonnassa ohjataan ja avustetaan tukien hakemisessa. Yritysneuvojat muistuttavat yrittäjiä, että ravintolatuen uudelleen työllistämisosaa on aina haettava erikseen ja että yksinyrittäjillä on mahdollisuus hakea 2 000 € suuruista yksinyrittäjän tukea aina syyskuun loppuun saakka!

Klikkaa: Yrittäjälle neuvoja poikkeustilanteessa.

Yritysneuvonnan yhteystiedot: p. 040 190 2555, yritysneuvonta@cursor.fi.

 

Perusta yritys

Uudista yritystä

Cursor Oy

Asiaa seudusta

Cursor Oy
Kyminlinnantie 6, 48600 KOTKA
Puistokatu 2, 2. kerros, 49400 HAMINA
Vaihde 040 190 2500
info@cursor.fi

>> Lisää yhteystietoja

Kotkan-Haminan seudun kehittämisyhtiö Cursor Oy vahvistaa seudun osaamista, kilpailukykyä ja vetovoimaisuutta kehittämällä menestyvää yritystoimintaa. Palvelemme kaikkia Etelä-Kymenlaakson yrittäjiä, yrittäjiksi aikovia ja seudulle sijoittuvia yrityksiä perustamis- ja kehittämisasioissa. Teemme Kotkan-Haminan seudusta entistä paremman paikan bisnekselle!

www.cursor.fi on Cursor Oy:n ylläpitämä verkkopalvelu, joka sisältää tietoa Cursorin palveluista ja toiminnasta sekä Kotkan-Haminan seudusta. Verkkopalvelun käyttö on maksutonta eikä vaadi rekisteröitymistä. Sivustosta otetaan mielellään vastaan palautetta osoitteeseen viestinta@cursor.fi.

Tietosuojaseloste

Evästeet

Copyright 2019