Yhteistyö jatkuu - työ- ja kokoustilaa alennuksella Helsingissä

Sähkötalon kokoustilat

Keväällä aloitettu yhteistyö Cursor Oy:n ja Business Center Papula Oy:n kesken tarjoaa kaikille Kotkan-Haminan seudun yrityksille ja muille toimijoille laadukkaat työ- ja kokoustilat Helsingin keskustassa tuntuvalla alennuksella.

Kyseessä on Kampin Sähkötalon 1. kerroksessa (Kampinkuja 2) sijaitseva Business Center Papulan Work&Meet -kokouskeskus, jonka kokoustiloista Kotkan-Haminan seudun toimijat saavat myös kesän ja syksyn aikana 40 % alennuksen tuntihinnoista. Seudun toimijat saavat vastaavat etuhinnan myös coworking-passista, jolla voi hyödyntää paikan yhteistyöskentelytiloja.

Toimiva paikka erinomaisella sijainnilla

- Sähkötalon kokouskeskus toimii hienosti työpäivän tukikohtana – varsinaisten palaveri- ja työtilojen lisäksi ruokailumahdollisuudet sekä liikenneyhteydet ovat kätevästi ympärillä, kehuu paikkaa käyttänyt Cursor Oy:n toimitusjohtaja David Lindström. – Tilat ovat toiminnoiltaan tarkoituksenmukaiset sekä logistisesti erinomaisella paikalla, kävelymatkaa ei tule paljoakaan, tuli millä kulkuvälineellä tahansa, jatkaa Lindström.

Käytännön vinkit

  • Kokoushuoneiden varaus: www.bcpapula.fi -> kokoustilat -> Sähkötalo -> varaa

  • Paikalla on kokoustiloja 1 - 8 hengelle.

  • Alennus -40 % päivä- ja tuntihinnoista (pois lukien Aalto-auditorio) on kaikille Kotkan-Haminan seudun toimijoille postinumeron mukaan. Postinumeron voi antaa varausjärjestelmään rekisteröitymisen yhteydessä. Kokousvarauksen otsikkoon tulee laittaa mukaan lisäksi joko Cursor tai Kotka-Hamina (tämä lisänä kevään käytäntöön).

  • Kokoustiloihin voi kulkea Sähkötalon pääovesta, joka on suoraan Kampin metroaseman vieressä tai tulemalla sisäkautta Kampin Keskuksesta seuraamalla Sähkötalo-opasteita.

  • Kokoustilat, joissa on aulapalvelu, löytyvät Sähkötalon 1. kerroksesta vastapäätä Robets Coffee’ta. Yllä kuvassa sisäänkäynti kokoustiloihin.

  • Ulkokautta Kampin keskuksesta pääsee Sähkötalolle ylittämällä Fredrikinkadun.

  • Saapumisvaihtoehtoja pidempää voi katsoa osoitteella Kampinkuja 2 kaukoliikenteen sekä mm. Helsingin ja Kotkan seudun paikallisliikenteen vaihtoehdot yhdistävästä www.perille.fi -palveluista. Perille-palvelun hakuikkuna, jossa Work&meet on valmiina kohdevalikossa, on myös Cursorin hanke-sivuilla www.cursor.fi/hubconnection

  • Business Center Papulan asiakaspalvelu auttaa käytännön asioissa: p. +358 10 271 0670, info@bcpapula.fi

  • Cursor Oy:n yhteyshenkilö: Esa Partanen, esa.partanen@cursor.fi

 

Yhteistyö on osa Cursor Oy:n toteuttamaa Kotka-Hamina – Kamppi hubconnection-hanketta, jossa kehitetään seutumme yrityksille ja asukkaille mahdollisuuksia joustavalle työnteolle sekä entistä vahvempaan ja kestävämpään kytkeytymiseen pääkaupunkiseutuun. Hanketta tukee Kymenlaakson Liitto.

Perusta yritys

Uudista yritystä

Cursor Oy

Asiaa seudusta

Cursor Oy
Kyminlinnantie 6, 48600 KOTKA
Raatihuoneentori 16, 49400 HAMINA
Vaihde 040 190 2500
info@cursor.fi

>> Lisää yhteystietoja

Kotkan-Haminan seudun kehittämisyhtiö Cursor Oy vahvistaa seudun osaamista, kilpailukykyä ja vetovoimaisuutta kehittämällä menestyvää yritystoimintaa. Palvelemme kaikkia Etelä-Kymenlaakson yrittäjiä, yrittäjiksi aikovia ja seudulle sijoittuvia yrityksiä perustamis- ja kehittämisasioissa. Teemme Kotkan-Haminan seudusta entistä paremman paikan bisnekselle!

www.cursor.fi on Cursor Oy:n ylläpitämä verkkopalvelu, joka sisältää tietoa Cursorin palveluista ja toiminnasta sekä Kotkan-Haminan seudusta. Verkkopalvelun käyttö on maksutonta eikä vaadi rekisteröitymistä. Sivustosta otetaan mielellään vastaan palautetta osoitteeseen viestinta@cursor.fi.

Tietosuojaseloste

Evästeet

Copyright 2019