Yhdessä isommin ja näkyvämmin – Kymenlaakson Matkailuparlamentti

Kymenlaakson Matkailuparlamentti järjestetään 17.10.2017 klo 12.00 - 17.00 Kuusankoskitalolla (Kymenlaaksonkatu 1). 
VisitKouvola, Kotkan-Haminan seudun matkailu ja Kymenlaakson Liitto kutsuvat kaikki Kymenlaakson matkailualan toimijat mukaan kuulemaan ajankohtaista tietoa ja seudun uusia tuulia. Tilaisuuden teemana on ”Yhdessä isommin ja näkyvämmin”. Tavoitteena on saada matkailuväki runsain määrin paikalle ja verkostoitumaan aktiivisesti. 
Kansainväliset terveiset tilaisuuteen tuo Kristiina Hietasaari Visit Finlandilta ja kansallispuistojen aktiivikäyttöä valottaa Matti Hovi  Metsähallituksesta. Tilaisuuden juontaa Kymenlaaksossakin vahvasti vaikuttanut ja monilta estradeilta tuttu Jaana Saarinen. 
Seminaarin koko ohjelmaan voit tutustua täällä.
Matkailuparlamentissa jaetaan ensimmäistä kertaa Kymenlaakson vuoden 2017 matkailuteko -palkinto. Palkinnon saajaa perusteluineen voi käydä ehdottamassa täällä. Maakunnan matkailualan toimijoista koostuva raati valitsee voittajan. Ehdotuksia voi jättää 3.10. asti. 

VisitKouvola ja Kotkan-Haminan seudun matkailu toivottaa lämpimästi tervetulleeksi mukaan verkostoitumaan! 
 
Lisätiedot: 
Kirsi Vainio, Kouvola Innovation Oy, puh.  +358 20 615 5885 kirsi.vainio@kinno.fi
Sanna Nikki, Cursor Oy, puh. +358 40 190 2585 sanna.nikki@cursor.fi 

 

Perusta yritys

Uudista yritystä

Cursor Oy

Asiaa seudusta

Cursor Oy
Kyminlinnantie 6, 48600 KOTKA
Raatihuoneentori 16, 49400 HAMINA
Vaihde 040 190 2500
info@cursor.fi

>> Lisää yhteystietoja

Kotkan-Haminan seudun kehittämisyhtiö Cursor Oy vahvistaa seudun osaamista, kilpailukykyä ja vetovoimaisuutta kehittämällä menestyvää yritystoimintaa. Palvelemme kaikkia Etelä-Kymenlaakson yrittäjiä, yrittäjiksi aikovia ja seudulle sijoittuvia yrityksiä perustamis- ja kehittämisasioissa. Teemme Kotkan-Haminan seudusta entistä paremman paikan bisnekselle!

www.cursor.fi on Cursor Oy:n ylläpitämä verkkopalvelu, joka sisältää tietoa Cursorin palveluista ja toiminnasta sekä Kotkan-Haminan seudusta. Verkkopalvelun käyttö on maksutonta eikä vaadi rekisteröitymistä. Sivustosta otetaan mielellään vastaan palautetta osoitteeseen viestinta@cursor.fi.

Tietosuojaseloste

Evästeet

Copyright 2018