YES Kotka-Hamina

YES Kotka-Hamina tarjoaa yrittäjyyskasvatuksen toteuttamiseen ja kehittämiseen konkreettisia työkaluja, mielenkiintoisia koulutustilaisuuksia, Nuori yrittäjyys opinto-ohjelmia, koulukohtaisia yrittäjyyspäiviä, seminaareja, kontakteja koulu-yritysyhteistyöhön, verkostoitumista, ideoita toiminta-ja opetussuunnitelmien sisältöihin ja uutta, innostavaa yrittäjyyskasvatuksen materiaalia opetuksen tueksi. YES-keskuksen palvelut ovat tarkoitettuja kaikille opettajille esikoulusta II-asteelle (korkea-aste). YES Kotka-Hamina toimii Nuori Yrittäjyys ry:n aluetoimistona, perehdyttäen opetushenkilöstöä NY opinto-ohjelmien käyttöön ja järjestämällä NY Uskalla yrittää semifinaalin ja NY Teachers´ Round Table -tilaisuuden vuosittain seudulla.

Toteutusaika: 
01.01.2014 to 31.12.2019
Rahoitusohjelma: 
EAKR
Tila: 
Toteutus
Lisätietoja: 

Maarit Koverola 
Projektipäällikkö
+358 40 190 2545
maarit.koverola@cursor.fi 

Kohderyhmille tuotetut palvelut: 
- Perehdyttää opetushenkilöstöä NY opinto-ohjelmien käyttöön - Järjestämää NY Uskalla yrittää semifinaalin ja NY Teachers´ Round Table -tilaisuuden vuosittain seudulla.
Keskeiset toimenpiteet: 
YES-keskuksen palvelut ovat tarkoitettuja kaikille opettajille esikoulusta II-asteelle (korkea-aste). YES Kotka-Hamina toimii Nuori Yrittäjyys ry:n aluetoimistona, perehdyttäen opetushenkilöstöä NY opinto-ohjelmien käyttöön ja järjestämällä NY Uskalla yrittää semifinaalin ja NY Teachers´ Round Table -tilaisuuden vuosittain seudulla.
Toimiala: 
Yrityspalvelut

Perusta yritys

Uudista yritystä

Cursor Oy

Asiaa seudusta

Cursor Oy
Kyminlinnantie 6, 48600 KOTKA
Puistokatu 2, 2. kerros, 49400 HAMINA
Vaihde 040 190 2500
info@cursor.fi

>> Lisää yhteystietoja

Kotkan-Haminan seudun kehittämisyhtiö Cursor Oy vahvistaa seudun osaamista, kilpailukykyä ja vetovoimaisuutta kehittämällä menestyvää yritystoimintaa. Palvelemme kaikkia Etelä-Kymenlaakson yrittäjiä, yrittäjiksi aikovia ja seudulle sijoittuvia yrityksiä perustamis- ja kehittämisasioissa. Teemme Kotkan-Haminan seudusta entistä paremman paikan bisnekselle!

www.cursor.fi on Cursor Oy:n ylläpitämä verkkopalvelu, joka sisältää tietoa Cursorin palveluista ja toiminnasta sekä Kotkan-Haminan seudusta. Verkkopalvelun käyttö on maksutonta eikä vaadi rekisteröitymistä. Sivustosta otetaan mielellään vastaan palautetta osoitteeseen viestinta@cursor.fi.

Tietosuojaseloste

Evästeet

Copyright 2019