Webinaari Amazon-verkkokaupasta

Hankkeen logo

 

Yrittäjä, kiinnostaako myynti Amazonissa? Sopivatko yrityksesi tuotteet Amazoniin?

Mitä Amazonissa myyminen vaatii? Ruotsin Amazon avautui juuri, mitä se merkitsee?

 
Amazon – kasvua kansainvälisestä verkkokaupasta - webinaarissa 17.11. klo 9-10.30 käydään läpi, mitä mahdollisuuksia suomalaisilla yrityksillä on Amazonissa. Webinaarin avulla pystyt paremmin arvioimaan omia mahdollisuuksia hyödyntää Amazonia myyntikanavana. Kohderyhmänä ovat kymenlaaksolaiset yritykset, yrittäjät ja verkkokauppiaat, mutta se on avoin myös muille asiasta kiinnostuneille. Amazon-teemaan johdattelee Pohjoismaiden johtava Amazon-toimisto Retime Oy:n Pasi Bruun. Webinaari on maksuton.
 
Webinaarin sisältö
Mikä Amazon todellisuudessa on?
Mitä Amazon tarkoittaa suomalaisille yrityksille?
Amazonin tarjoamat myyntimallit
Mitä tarkoittaa FBA ja FBM?
Löydettävyys: miten erottua Amazonissa?
Amazon markkinapaikka ja oma verkkokauppa
Mitä tulee ottaa huomioon verotuksen ja taloushallinnon osalta?
Onko eroa on yritys- ja yksityismyyjällä? 
 
Kouluttajana toimii Pasi Bruun, Retime Oy. Retime on Pohjoismaiden johtava Amazon-toimisto, joka keskittyy pääasiassa pohjoismaisiin tuotemerkkeihin ja valmistajiin. Retime auttaa asiakkaitaan menestymään ja myymään enemmän Amazonin kauppapaikoilla globaalisti.
 
Ilmoittaudu mukaan pe 13.11. mennessä tästä linkistä: https://webropol.com/s/amazoninfo.
Webinaari järjestetään Teams-alustalla ja ilmoittautuneille lähetetään osallistumislinkki Teamsiin edellisenä päivänä.
 
Lisätietoja: Hanna Nieminen, Yrittäjän tukiverkko, Xamk, hanna.nieminen@xamk.fi, 050 356 0502
 
Xamkin, Cursorin ja Kinnon toteuttama Yrittäjän tukiverkko -hanke tukee kymenlaaksolaisia yrityksiä koronapandemian aiheuttamassa poikkeuksellisessa tilanteessa. Hankkeen tavoitteena on yritysten muutosvalmiuksien lisääminen ja erityisesti digitaalisen liiketoiminnan kehittäminen. Hanketta rahoittaa Kymenlaakson liitto, maakunnan omaehtoinen kehittäminen (MOKRA).

Perusta yritys

Uudista yritystä

Cursor Oy

Asiaa seudusta

Cursor Oy
Kyminlinnantie 6, 48600 KOTKA
Puistokatu 2, 2. kerros, 49400 HAMINA
Vaihde 040 190 2500
info@cursor.fi

>> Lisää yhteystietoja

Kotkan-Haminan seudun kehittämisyhtiö Cursor Oy vahvistaa seudun osaamista, kilpailukykyä ja vetovoimaisuutta kehittämällä menestyvää yritystoimintaa. Palvelemme kaikkia Etelä-Kymenlaakson yrittäjiä, yrittäjiksi aikovia ja seudulle sijoittuvia yrityksiä perustamis- ja kehittämisasioissa. Teemme Kotkan-Haminan seudusta entistä paremman paikan bisnekselle!

www.cursor.fi on Cursor Oy:n ylläpitämä verkkopalvelu, joka sisältää tietoa Cursorin palveluista ja toiminnasta sekä Kotkan-Haminan seudusta. Verkkopalvelun käyttö on maksutonta eikä vaadi rekisteröitymistä. Sivustosta otetaan mielellään vastaan palautetta osoitteeseen viestinta@cursor.fi.

Tietosuojaseloste

Evästeet

Copyright 2019