Visit Kotka-Hamina etsii kahta kesätyöntekijää

 

Oletko aurinkoinen, asiakaspalveluhenkinen ja kielitaitoinen matkailun asiakaspalvelija? Tulet hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa, olet ratkaisukeskeinen ja hyvä tiimityöskentelijä. Et pelkää tarttua toimeen ja olet helposti lähestyttävä.

Visit Kotka-Hamina etsii nyt kahta kesätyöntekijää määräaikaiseen työsuhteeseen kesä-elokuun 2020 ajalle. Työpiste on Kotkan alueella, mutta toimipiste voi vaihdella. Kyseessä on kokoaikainen työ.

Matkailun asiakaspalvelijan tehtävään kuuluu seudullinen matkailuneuvonta sekä matkailuyrityksen (kahvila/ hotelli) asiakaspalvelutehtävät. Tehtävään annetaan koulutus kevään ja alkukesän aikana, sekä tukipalvelu koko työsuhteen aikana. Työ sisältää myös erilaisiin matkailutapahtumien neuvontapisteisiin osallistumista ja risteilymatkailijoiden neuvontaa.

Kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva matkailu- tai palvelualan koulutus ja asiakaspalveluhenkisyys. Myös opiskelijat, jotka eivät ole vielä valmistuneet ammattiin voivat hakea kesätyöpaikkaa. Arvostamme erityisesti hyvää asiakaspalveluhenkistä otetta, kokemusta käytännön asiakaspalvelutyöstä sekä kielitaitoa. Erinomainen suullinen ja kirjallinen suomen- ja englanninkielentaito on edellytys, venäjän kielitaito ja muut kielet katsotaan eduksi. Työssä on eduksi myös laaja Kotkan-Haminan seudun alueen tuntemus.

Hakemukset voi toimittaa 30.03.2020 mennessä joko sähköisesti osoitteeseen teija.kovanen@cursor.fi ja kati.paasi@cursor.fi

Lisätietoja:

Kati Paasi, matkailujohtaja p. 040 190 2518, kati.paasi@cursor.fi

Teija Kovanen, asiakaspalvelukoordinaattori, p. 040 190 2586, teija.kovanen@cursor.fi

Perusta yritys

Uudista yritystä

Cursor Oy

Asiaa seudusta

Cursor Oy
Kyminlinnantie 6, 48600 KOTKA
Puistokatu 2, 2. kerros, 49400 HAMINA
Vaihde 040 190 2500
info@cursor.fi

>> Lisää yhteystietoja

Kotkan-Haminan seudun kehittämisyhtiö Cursor Oy vahvistaa seudun osaamista, kilpailukykyä ja vetovoimaisuutta kehittämällä menestyvää yritystoimintaa. Palvelemme kaikkia Etelä-Kymenlaakson yrittäjiä, yrittäjiksi aikovia ja seudulle sijoittuvia yrityksiä perustamis- ja kehittämisasioissa. Teemme Kotkan-Haminan seudusta entistä paremman paikan bisnekselle!

www.cursor.fi on Cursor Oy:n ylläpitämä verkkopalvelu, joka sisältää tietoa Cursorin palveluista ja toiminnasta sekä Kotkan-Haminan seudusta. Verkkopalvelun käyttö on maksutonta eikä vaadi rekisteröitymistä. Sivustosta otetaan mielellään vastaan palautetta osoitteeseen viestinta@cursor.fi.

Tietosuojaseloste

Evästeet

Copyright 2019