Virolahdelle avataan etätyöpiste

Virolahti linja-autoasema

 

Virolahden linja-autoaseman kahvioon (Virojoentie 7, 49900 Virolahti) avataan 12.12.2018 kaksi ilmaista etätyöpistettä säädettävin sähköpöydin. Työpisteet soveltuvat esimerkiksi yrittäjille, etätyötekijöille sekä opiskelijoille.

Avajaisissa ke 12.12. klo 8.30 esitellään työpisteiden käyttömahdollisuudet sekä linja-autoaseman ja Rajapajan muut palvelut, kuten kokoustilat. Samalla kerrotaan Kotkan-Haminan seudun toimijoille tarjolla olevasta edullisesta kokous- ja työtilasta Helsingin keskustassa. Paikalla ovat Cursorin, Ekamin Rannikkopajojen sekä Virolahden kunnan edustajat. Tarjolla on aamukahvit pienen purtavan kera. Ennakkoilmoittautumista ei tarvita. Kaikki kiinnostuneet tervetuloa!

Etätyöpiste on osa joustavia työtiloja kehittävää Kotka-Hamina-Kamppi hubconnection-hanketta, jota rahoitetaan seutubudjetista sekä Kymenlaakson Liiton AIKO-tuella.
 

Lisätietoja:  www.cursor.fi/hubconnection
Esa Partanen Cursor Oy, p 040 190 2565, esa.partanen@cursor.fi

(Kuva Rannikkopaja/Virolahti)

Perusta yritys

Uudista yritystä

Cursor Oy

Asiaa seudusta

Cursor Oy
Kyminlinnantie 6, 48600 KOTKA
Puistokatu 2, 2. kerros, 49400 HAMINA
Vaihde 040 190 2500
info@cursor.fi

>> Lisää yhteystietoja

Kotkan-Haminan seudun kehittämisyhtiö Cursor Oy vahvistaa seudun osaamista, kilpailukykyä ja vetovoimaisuutta kehittämällä menestyvää yritystoimintaa. Palvelemme kaikkia Etelä-Kymenlaakson yrittäjiä, yrittäjiksi aikovia ja seudulle sijoittuvia yrityksiä perustamis- ja kehittämisasioissa. Teemme Kotkan-Haminan seudusta entistä paremman paikan bisnekselle!

www.cursor.fi on Cursor Oy:n ylläpitämä verkkopalvelu, joka sisältää tietoa Cursorin palveluista ja toiminnasta sekä Kotkan-Haminan seudusta. Verkkopalvelun käyttö on maksutonta eikä vaadi rekisteröitymistä. Sivustosta otetaan mielellään vastaan palautetta osoitteeseen viestinta@cursor.fi.

Tietosuojaseloste

Evästeet

Copyright 2019