Varattava työtila avataan Kauppakeskus Pasaatissa

Kotkan-Haminan seudun kehittämisyhtiö Cursor Oy käynnistää varattavan työtilan kokeilun Kotkan keskustassa sijaitsevassa Kauppakeskus Pasaatissa. Varattavan työtilan kokeilu tehdään yhteistyössä kauppakeskuksen sekä Smartblock Oy:n kanssa. Työtila löytyy Pasaatin toisesta kerroksesta ja se on vuoden loppuun kestävän kokeilun aikana käyttäjille ilmainen. Äänieristetty, AV-tekniikalla varustettu tila sopii hyvin esimerkiksi etätyöläisten, opiskelijoiden ja yritysten käyttöön. Tilan avajaisia vietetään Pasaatissa keskiviikkona 23.9. klo 10, jolloin myös tilan sähköinen varausjärjestelmä avataan osoitteessa vello.fi/kauppakeskuspasaati/.

”Pasaatiin valittu työtila on suosittu neljän hengen mallimme, joka soveltuu hyvin paitsi perinteiseksi rauhalliseksi työtilaksi, myös videoneuvottelujen ja pienien palaverien pitämiseen”, kertoo Smartblock Oy:n aluemyyntipäällikkö Timo Leppänen. Työtila on valmistettu Smartblockin omassa tehtaassa Helsingissä.

”Näemme että nyt käynnistyvä pilotti tukee hyvin työelämän murrosta paikkaan sitomattoman työn lisääntyessä” kertoo kestävän kehityksen asiantuntija Esa Partanen Cursor Oy:stä.

”Mikäli kokeilun tulokset ovat rohkaisevia, pyrimme ottamaan tämän konseptin osaksi kauppakeskuksen pysyviä toimintoja, kertoo Kauppakeskus Pasaatin kauppakeskusjohtaja Sari Puhilas.

Tilassa otetaan huomioon myös hygienia-asiat niin tilan siivouksen kuin tarjolla olevan käsidesin sekä puhdistuspyyhkeiden myötä.

Kokeilu tehdään osana Cursor Oy:n sekä Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu Xamkin toteuttamaa XLAB -yhteys yrityksiin -hanketta, jota tukee Kymenlaakson Liitto.

 

 

Perusta yritys

Uudista yritystä

Cursor Oy

Asiaa seudusta

Cursor Oy
Kyminlinnantie 6, 48600 KOTKA
Puistokatu 2, 2. kerros, 49400 HAMINA
Vaihde 040 190 2500
info@cursor.fi

>> Lisää yhteystietoja

Kotkan-Haminan seudun kehittämisyhtiö Cursor Oy vahvistaa seudun osaamista, kilpailukykyä ja vetovoimaisuutta kehittämällä menestyvää yritystoimintaa. Palvelemme kaikkia Etelä-Kymenlaakson yrittäjiä, yrittäjiksi aikovia ja seudulle sijoittuvia yrityksiä perustamis- ja kehittämisasioissa. Teemme Kotkan-Haminan seudusta entistä paremman paikan bisnekselle!

www.cursor.fi on Cursor Oy:n ylläpitämä verkkopalvelu, joka sisältää tietoa Cursorin palveluista ja toiminnasta sekä Kotkan-Haminan seudusta. Verkkopalvelun käyttö on maksutonta eikä vaadi rekisteröitymistä. Sivustosta otetaan mielellään vastaan palautetta osoitteeseen viestinta@cursor.fi.

Tietosuojaseloste

Evästeet

Copyright 2019