Varasto/ terminaali Kotkan Jylpyllä

Monimuotoinen varastokokonaisuus koostuu n. 980 m² lastauslaitureille varustetusta yhtenäisestä varastosta, johon myös sisäänajo mahdollisuus rekalla. Varastossa on mahdollista ottaa käyttöön myös autojen huoltomonttu, joka mahdollistaa raskaan kaluston huollon. 

Kiinteistössä on n. 270 m² valoisia toimistotiloja. Toimistotilat ovat tällä hetkellä kahvio käytössä, mutta ne ovat helposti muutettavissa valoisaksi toimistotilaksi.
Varasto- ja toimistotilan vuokra 4 €/m² ALV 0 %, vuokralainen vastaa sähkö- ja lämmityskuluista.

Kauppatapa: 
Vuokraus
Pinta-ala: 
1250
Hinta: 
4 €/m²+ alv 24%+ käyttökulut
Tilatyyppi: 
Varastotila
Kohteen osoite: 
Jylpyntie 2, 48220 Kotka
Yhteystiedot: 
Ilkka Rämä
Aninkainen Kotka
044-7160 160

Takaisin hakuun

Perusta yritys

Uudista yritystä

Cursor Oy

Asiaa seudusta

Cursor Oy
Kyminlinnantie 6, 48600 KOTKA
Puistokatu 2, 2. kerros, 49400 HAMINA
Vaihde 040 190 2500
info@cursor.fi

>> Lisää yhteystietoja

Kotkan-Haminan seudun kehittämisyhtiö Cursor Oy vahvistaa seudun osaamista, kilpailukykyä ja vetovoimaisuutta kehittämällä menestyvää yritystoimintaa. Palvelemme kaikkia Etelä-Kymenlaakson yrittäjiä, yrittäjiksi aikovia ja seudulle sijoittuvia yrityksiä perustamis- ja kehittämisasioissa. Teemme Kotkan-Haminan seudusta entistä paremman paikan bisnekselle!

www.cursor.fi on Cursor Oy:n ylläpitämä verkkopalvelu, joka sisältää tietoa Cursorin palveluista ja toiminnasta sekä Kotkan-Haminan seudusta. Verkkopalvelun käyttö on maksutonta eikä vaadi rekisteröitymistä. Sivustosta otetaan mielellään vastaan palautetta osoitteeseen viestinta@cursor.fi.

Tietosuojaseloste

Evästeet

Copyright 2019