Varasto- ja tuotantotilaa Hakamäessä

Vuokrattavana varasto- ja tuotantotilaa Hakamäen teollisuusalueella. Soveltuu esim. pienimuotoiselle korjausliiketoiminnalle tai raskaan liikenteen pesutoiminnalle, sähkö,- hydrauliikka ym. jo valmiina.

Myös pelkkä piha-alueen vuokraus esim. kuorma-autojen, veneiden tai matkailuautojen säilytykseen mahdollista. Mahdollisuus sähkön ja sosiaalitilojen käyttöön tarvittaessa. 

Kauppatapa: 
Vuokraus
Tilatyyppi: 
Tuotantotila
Varastotila
Kohteen osoite: 
Lekatie 5, 48400 Kotka
Yhteystiedot: 
Anja Koskinen
Wallabia Oy
05 2111 427, 044 5966 900

Takaisin hakuun

Perusta yritys

Uudista yritystä

Cursor Oy

Asiaa seudusta

Cursor Oy
Kyminlinnantie 6, 48600 KOTKA
Raatihuoneentori 16, 49400 HAMINA
Vaihde 040 190 2500
info@cursor.fi

>> Lisää yhteystietoja

Kotkan-Haminan seudun kehittämisyhtiö Cursor Oy vahvistaa seudun osaamista, kilpailukykyä ja vetovoimaisuutta kehittämällä menestyvää yritystoimintaa. Palvelemme kaikkia Etelä-Kymenlaakson yrittäjiä, yrittäjiksi aikovia ja seudulle sijoittuvia yrityksiä perustamis- ja kehittämisasioissa. Teemme Kotkan-Haminan seudusta entistä paremman paikan bisnekselle!

www.cursor.fi on Cursor Oy:n ylläpitämä verkkopalvelu, joka sisältää tietoa Cursorin palveluista ja toiminnasta sekä Kotkan-Haminan seudusta. Verkkopalvelun käyttö on maksutonta eikä vaadi rekisteröitymistä. Sivustosta otetaan mielellään vastaan palautetta osoitteeseen viestinta@cursor.fi.

Tietosuojaseloste

Evästeet

Copyright 2019