Vadelmatarha

Perustettu: 
2012
Toimiala: 
Eko- ja tapahtumapuoti
Palvelut: 
lasten- ja aikuisten kirppis, urheiluvälinedivari, eko & design -putiikki, luomukahvio, leikkipaikka, juhlasuunnittelu, markkinointi- ja tapahtumasuunnittelu
Osoite: 
Edelfeltinkatu 13, Hovinsaari
Tavoite: 
5 vuoden päästä franchising-ketju
Saimme hyvin käytännönläheisiä vinkkejä, vastauksia jokaiseen kysymykseen ja ennen kaikkea turvaa siitä, että olemme oikealla tiellä. Ilman Cursoria monen asian selvittely olisi ollut paljon vaikeampaa ja muutamaan ylimääräiseen kompastuskiveenkin olisi varmaan tullut törmättyä. Henkilökohtaisessa neuvonnassa voi pohtia juuri niitä aiheita, jotka todennäköisimmin tulevat tuottamaan ongelmia. Ei koskaan ole tyhmää kysyä, tyhmää on jättää kysymättä.
Hanna Penttilä

Aloittava yrittäjä

Toimiva yritys

Tietoa Cursorista

Asiaa seudusta

Cursor Oy

Kyminlinnantie 6, 48600 KOTKA

Raatihuoneentori 16, 49400 HAMINA

Vaihde 040 190 2500

info@cursor.fi>> Lisää yhteystietoja

Kotkan-Haminan seudun kehittämisyhtiö Cursor Oy vahvistaa seudun osaamista, kilpailukykyä ja vetovoimaisuutta kehittämällä menestyvää yritystoimintaa. Palvelemme kaikkia Etelä-Kymenlaakson yrittäjiä, yrittäjiksi aikovia ja seudulle sijoittuvia yrityksiä perustamis- ja kehittämisasioissa. Teemme Kotkan-Haminan seudusta entistä paremman paikan bisnekselle!

www.cursor.fi on Cursor Oy:n ylläpitämä verkkopalvelu, joka sisältää tietoa Cursorin palveluista ja toiminnasta sekä Kotkan-Haminan seudusta. Verkkopalvelun käyttö on maksutonta eikä vaadi rekisteröitymistä. Sivustosta otetaan mielellään vastaan palautetta osoitteeseen viestinta@cursor.fi.

Rekisteriseloste

Evästeet

Copyright 2017