Vaalimaan outlet-kylään etsitään työntekijöitä

Zsar outlet village

Vaalimaalle rakentuvaan outlet-kylään etsitään työntekijöitä Kotka-päivässä perjantaina 18.5. Kotkan Sapokassa.

Liikkeellä ovat kehittämisyhtiö Cursor, Kaakkois-Suomen TE-palvelut ja Ekami. Tulevaan joulumyyntiin tähtäävä Zsar Outlet Village tarvitsee koko laajuudessaan 350-400 muodin, kosmetiikan ja sisustusalan myyjää.

Cursor on esittelemässä International Service Academy -koulutusta, jota rahoittaa sen Euroopan Sosiaalirahaston tukema KAVIO-hanke. Ekamin toteuttama koulutus on tarkoitettu työnhakijoille, jotka ovat kiinnostuneet työskentelemään kansainvälisessä asiakaspalvelussa. Opetuskielinä ovat suomi ja englanti. Opiskelu muodostuu lähiopetuksesta, itsenäisestä opiskelusta ja työssäoppimisesta.

Kesäkuun 6. päivä käynnistyvään koulutukseen on ilmoittautunut jo parisenkymmentä henkilöä, mutta lisää mahtuu vielä. Koulutus on jo neljäs järjestyksessään, ja syyskuussa starttaa vielä yksi ryhmä. Ekamilla on meneillään myös tutkintoon johtavaa kaupan alan opetusta.

Kaakkois-Suomen TE-palvelut vie tietoa outlet-kylän työntekijätarpeista koko alueellaan eli muun muassa  Kotkassa,  Kouvolassa ja Lappeenrannassa. Tarvetta on koko- ja osa-aikaisten työntekijöiden lisäksi sesonkiaikojen ekstraajille. 
Sapokassa koulutuksesta ja työpaikoista kerrotaan samassa teltassa Cursorin matkailun kanssa.


Lisätietoja:
KAVIO Kansainvälisen palveluliiketoiminnan innostava oppimisympäristö -hanke: projektipäällikkö Petra Cranston, p. 040 190 2529, petra.cranston@cursor.fi
International Service Academy -koulutus: Mika Urpalainen, p. 044 554 4300, mika.urpalainen@ekami.fi
Kaakkois-Suomen TE-palvelut, työnantaja- ja yritysasiakkaiden palvelut: asiantuntija Päivi Simpanen, p. 029 504 2214, paivi.simpanen@te-toimisto.fi

Perusta yritys

Uudista yritystä

Cursor Oy

Asiaa seudusta

Cursor Oy
Kyminlinnantie 6, 48600 KOTKA
Raatihuoneentori 16, 49400 HAMINA
Vaihde 040 190 2500
info@cursor.fi

>> Lisää yhteystietoja

Kotkan-Haminan seudun kehittämisyhtiö Cursor Oy vahvistaa seudun osaamista, kilpailukykyä ja vetovoimaisuutta kehittämällä menestyvää yritystoimintaa. Palvelemme kaikkia Etelä-Kymenlaakson yrittäjiä, yrittäjiksi aikovia ja seudulle sijoittuvia yrityksiä perustamis- ja kehittämisasioissa. Teemme Kotkan-Haminan seudusta entistä paremman paikan bisnekselle!

www.cursor.fi on Cursor Oy:n ylläpitämä verkkopalvelu, joka sisältää tietoa Cursorin palveluista ja toiminnasta sekä Kotkan-Haminan seudusta. Verkkopalvelun käyttö on maksutonta eikä vaadi rekisteröitymistä. Sivustosta otetaan mielellään vastaan palautetta osoitteeseen viestinta@cursor.fi.

Tietosuojaseloste

Evästeet

Copyright 2019