Uusia kauppamahdollisuuksia paikallisille yrityksille

Nainen ja paketit

 

Osana yrityksille suunnattua koronatukipakettia Kotkan kaupunki on aktiivisesti tunnistanut tulossa olevia hankintojaan ja kertoo niistä avoimesti verkossa. Hankintakalenteria seuraamalla yritykset pääsevät helpommin mukaan kaupungin kilpailutuksiin, ja osaavat ajoissa niihin varautua. Erityisesti kalenteriin on lisätty runsaasti pienhankintoja.

- Toivottavasti mahdollisimman moni paikallinen yrittäjä tutustuu sivuun, jos vaikka siellä olisi omaan toimialaan liittyviä kilpailutuksia tulossa, kertoo Kotkan hankintapäällikkö Mervi Veini.

Hankintakalenterissa sekä vuosihankintoja että kertahankintoja. Kalenterin mukaan Kotkan kaupunki hankkii tänä vuonna mm. tietoturvallista tuhoamista, Kotka-tuotteita sekä maanrakennuskone- ja hinauspalveluita.  Kalenteri lisää kaupungin hankintatoimen avoimuutta ja hankintaprosessien suunnitelmallisuutta.  Myös sisäisesti kaupungin toimintaa tehostuu, kun palvelualueet ovat tietoisia toistensa hankintasuunnitelmista.

Hankintakalenterin tiedot ovat alustavia ennakkotietoja, eivätkä sido hankintayksikköä. Kun hankinnasta julkaistaan virallinen tarjouspyyntö, hankinnan ennakkotieto poistetaan hankintakalenterista.

Kotkan kaupungin viralliset kansallisen ja EU-kynnysarvon ylittävät hankintailmoitukset ja tarjouspyynnöt julkaistaan  Hilma Julkiset Hankinnat -sivustolla ja Kotkan kaupungin Tarjouspalvelu.fi -portaalissa. Pienhankinnat kaupunki pääsääntöisesti toteuttaa lähettämällä sähköpostilla tarjouspyynnön vähintään kolmelle yritykselle.

Muita tukitoimenpiteitä yrityksille ovat mm. hankintojen aikaistaminen mahdollisuuksien mukaan, myyntilaskutuksen myöhäistäminen ja sovitellut maksuehdot.

Klikkaa: Kotkan hankintakalenteri.

Perusta yritys

Uudista yritystä

Cursor Oy

Asiaa seudusta

Cursor Oy
Kyminlinnantie 6, 48600 KOTKA
Puistokatu 2, 2. kerros, 49400 HAMINA
Vaihde 040 190 2500
info@cursor.fi

>> Lisää yhteystietoja

Kotkan-Haminan seudun kehittämisyhtiö Cursor Oy vahvistaa seudun osaamista, kilpailukykyä ja vetovoimaisuutta kehittämällä menestyvää yritystoimintaa. Palvelemme kaikkia Etelä-Kymenlaakson yrittäjiä, yrittäjiksi aikovia ja seudulle sijoittuvia yrityksiä perustamis- ja kehittämisasioissa. Teemme Kotkan-Haminan seudusta entistä paremman paikan bisnekselle!

www.cursor.fi on Cursor Oy:n ylläpitämä verkkopalvelu, joka sisältää tietoa Cursorin palveluista ja toiminnasta sekä Kotkan-Haminan seudusta. Verkkopalvelun käyttö on maksutonta eikä vaadi rekisteröitymistä. Sivustosta otetaan mielellään vastaan palautetta osoitteeseen viestinta@cursor.fi.

Tietosuojaseloste

Evästeet

Copyright 2019