Uusi rahoituspalvelu netissä yrityksille

Harri Eela koneen ja ison näytön äärellä.


Suomalaisille yrityksille on perustettu internetiin uusi rahoituspalvelu, jonka kautta ne voivat löytää kansainvälisiä sijoittajia. Business Finlandin Dealflow.fi-palvelu on yrityksille maksuton. 

Kesäkuussa avattuun palveluun on ehtinyt rekisteröityä jo parisen sataa suomalaista yritystä, joista pari on Kotkan-Haminan seudulta. Business Finland on syyskuussa käynyt lanseeraamaan palvelua sijoittajaverkostoille Euroopassa, Aasiassa, Lähi-Idässä ja Yhdysvalloissa.

- Palvelu kerää kovaa vauhtia yrityksiä ja sijoittajia. Tulemme Cursorissa järjestämään yhdessä Business Finlandin kanssa infotilaisuuden palvelusta, yrityspalvelupäällikkö Tiina Paavola kertoo.

- Dealflow.fi-palvelulle on varmasti käyttöä seudun yrityksissä. Seudulla on monia kansainvälisen tason yrityksiä, jotka voivat saada investointeihinsa lisärahoitusta palvelun kautta, arvioi myyntipäällikkö Harri Eela Cursorista.

Dealflow.fi-palvelun kautta:

  • Sijoittajat löytävät heitä kiinnostavat yritykset alle minuutissa
  • Sijottajat voivat olla suoraan yhteydessä yritykseen
  • Yritys saa tiedon paljonko kävijöitä profiilissa on ollut
  • Palvelu on maksuton

Palveluun rekisteröidytään ja yrityksen profiili täytetään osoitteessa www.dealflow.fi.

Business Finland on yrityksille kansainvälistymis- ja rahoituspalveluita tarjoava liike-elämäntoimija, joka muodostuu rahoituskeskuksesta ja asiakastoimintoja toteuttavasta yhtiöstä. Se syntyi, kun kansainvälistymispalveluja tarjonnut Finpro ja teknologiarahoittaja Tekes yhdistyivät vuoden 2018 alussa.

Lisätietoja:

Myyntipäällikkö Harri Eela, Cursor Oy, p. 040 190 2508

Yrityspalvelupäällikkö Tiina Paavola, Cursor Oy. p. 040 190 2521

(Kuva Mervi Liimatainen)

Perusta yritys

Uudista yritystä

Cursor Oy

Asiaa seudusta

Cursor Oy
Kyminlinnantie 6, 48600 KOTKA
Puistokatu 2, 2. kerros, 49400 HAMINA
Vaihde 040 190 2500
info@cursor.fi

>> Lisää yhteystietoja

Kotkan-Haminan seudun kehittämisyhtiö Cursor Oy vahvistaa seudun osaamista, kilpailukykyä ja vetovoimaisuutta kehittämällä menestyvää yritystoimintaa. Palvelemme kaikkia Etelä-Kymenlaakson yrittäjiä, yrittäjiksi aikovia ja seudulle sijoittuvia yrityksiä perustamis- ja kehittämisasioissa. Teemme Kotkan-Haminan seudusta entistä paremman paikan bisnekselle!

www.cursor.fi on Cursor Oy:n ylläpitämä verkkopalvelu, joka sisältää tietoa Cursorin palveluista ja toiminnasta sekä Kotkan-Haminan seudusta. Verkkopalvelun käyttö on maksutonta eikä vaadi rekisteröitymistä. Sivustosta otetaan mielellään vastaan palautetta osoitteeseen viestinta@cursor.fi.

Tietosuojaseloste

Evästeet

Copyright 2019