Kansainvälistyvän yrityksen rahoitus

Tarkoituksenamme on auttaa asiakkaitamme hyödyntämään kansainvälistyvien yritysten rahoitukseen tarkoitettuja rahoitustapoja.

Yritysneuvojamme opastavat sinua muun muassa seuraavissa rahoitukseen liittyvissä asioissa:

  • Tukimuodot
  • Rahoituslähteet
  • Riskirahoitus
  • Rahoituksen hakupalvelu

Kansainvälistyvän yrityksen rahoitusvaihtoehtoja

Business Finland

Business Finland tarjoaa rahoitusta tutkimukseen, tuotekehitykseen ja monenlaisiin liiketoiminnan kehittämisen tarpeisiin erityisesti pienille ja keskisuurille yrityksille.

https://www.businessfinland.fi/suomalaisille-asiakkaille/palvelut/rahoitus/lyhyesti

Esimerkiksi Team Finland Explorer -rahoituksen avulla voit ostaa uutta tietoa ja osaamista, jonka avulla yrityksesi voi laajentua uudella kansainvälisellä markkinalla. Lisätietoja täältä. Jos yritykselläsi ei ole vielä vakiintunutta liiketoimintaa, Kiito-rahoituspalvelun avulla yrityksenne voi kehittää kasvuvisiotaan ja -strategiaansa, parantaa muita valmiuksia kansainväliseen kasvuun sekä kartoittaa kysyntää vientimarkkinoilla.

Rahoituksen hakemiseksi ensimmäinen askel on täyttää tunnustelulomake. Lomakkeen avulla Tekes tunnistaa yrityksesi palvelutarpeen pääpiirteet.

Finnvera

Finnvera tarjoaa rahoitusta ja asiantuntemusta yrityksesi erilaisiin rahoitustarpeisiin. Kuten esimerkiksi lainoja ja takauksia kattamaan viennistä koituvaa käyttöpääoman tarvetta. Lisätietoja: https://www.finnvera.fi/kasvu/liiketoiminta-ulkomailla

Finnveran yhteistyösopimus venäläispankkien kanssa

Finnvera, Vneshekonombank ja Roseximbank allekirjoittivat 26.10.2004 puitesopimuksen, jonka tarkoituksena on edistää suomalais-venäläisiä yhteishankkeita kolmansissa maissa. Käytännössä tämä tarkoittaa investointitavaroiden vientiä tai yhteisiä projekteja.

Sopimuksen mukaan venäläinen Roseximbank ja Finnvera toteuttavat rahoitusjärjestelyt ns. rinnakkaisrahoituksena, jolloin Roseximbank rahoittaa venäläisen osapuolen vientiä ja Finnvera takaa suomalaisen osapuolen viennin rahoitusjärjestelyn. Finnveralla on jälleenvakuutussopimuksia kaikkiaan 12 vientitakuulaitoksen kanssa.

Lisätietoja:
Liiketoimintajohtaja Topi Vesteri, puh. 0204 60 7238
Asiantuntija Raija Rissanen, puh. 0204 60 7276

ELY-keskus

ELY-keskukset myöntävät kehittämisavustusta pk-yritysten kehittämistoimenpiteisiin ja investointeihin, kun yritys aloittaa toimintansa, haluaa panostaa merkittävästi uudistumiseen tai pyrkii kasvamaan. Erityisenä painopisteenä on yritysten kansainvälistyminen. Kaakkois-Suomen ELY-keskuksen rahoituslinjaukset myös Kymenlaakson yrityksille.

Luoteis-Venäjä Rahasto Oy

Luoteis-Venäjä Rahasto tarjoaa oivan mahdollisuuden kaakkois-suomalaisille pk-yrityksille saada riskirahoitusta Venäjä-liiketoimintansa kehittämiseen. Lisätietoja Luoteis-Venäjä Rahasto Oy:n sivuilta

 

Perusta yritys

Uudista yritystä

Cursor Oy

Asiaa seudusta

Cursor Oy
Kyminlinnantie 6, 48600 KOTKA
Puistokatu 2, 2. kerros, 49400 HAMINA
Vaihde 040 190 2500
info@cursor.fi

>> Lisää yhteystietoja

Kotkan-Haminan seudun kehittämisyhtiö Cursor Oy vahvistaa seudun osaamista, kilpailukykyä ja vetovoimaisuutta kehittämällä menestyvää yritystoimintaa. Palvelemme kaikkia Etelä-Kymenlaakson yrittäjiä, yrittäjiksi aikovia ja seudulle sijoittuvia yrityksiä perustamis- ja kehittämisasioissa. Teemme Kotkan-Haminan seudusta entistä paremman paikan bisnekselle!

www.cursor.fi on Cursor Oy:n ylläpitämä verkkopalvelu, joka sisältää tietoa Cursorin palveluista ja toiminnasta sekä Kotkan-Haminan seudusta. Verkkopalvelun käyttö on maksutonta eikä vaadi rekisteröitymistä. Sivustosta otetaan mielellään vastaan palautetta osoitteeseen viestinta@cursor.fi.

Tietosuojaseloste

Evästeet

Copyright 2019