Kansainvälistyminen

Kansainvälistymispalvelumme tukevat seudun yrityksiä, jotka suuntaavat kansainvälisille markkinoille! Tarkoituksenamme on antaa hyvät yleistiedot sekä ohjata yrityksiä tarvittaessa eri asiantuntijoiden luo.

Menestynyt liiketoiminta kansainvälisillä markkinoilla kannattaa valmistella määrätietoisesti ja huolellisesti. Tarjoamme kansainvälistymiseen tarvittavaa tietoa mm. toimintaympäristöstä, yritys- ja viranomaiskontakteista, rahoitusmahdollisuuksista sekä asiakkaista ja markkinoista.

Kansainvälistymisen esteenä voivat joskus olla esimerkiksi myyntiosaamisen ja markkinointiresurssien puute, ulkomaisten asiakkaiden löytämiseen liittyvät ongelmat, yhteistyökumppanien vähyys tai rahoitukseen liittyvät ongelmat.

 

Ota yhteyttä Cursoriin 040 190 2500 / info@cursor.fi ja varaa aika yritysneuvojalle.

 

Tietolähteitä ja työkaluja

 

Perusta yritys

Uudista yritystä

Cursor Oy

Asiaa seudusta

Cursor Oy
Kyminlinnantie 6, 48600 KOTKA
Raatihuoneentori 16, 49400 HAMINA
Vaihde 040 190 2500
info@cursor.fi

>> Lisää yhteystietoja

Kotkan-Haminan seudun kehittämisyhtiö Cursor Oy vahvistaa seudun osaamista, kilpailukykyä ja vetovoimaisuutta kehittämällä menestyvää yritystoimintaa. Palvelemme kaikkia Etelä-Kymenlaakson yrittäjiä, yrittäjiksi aikovia ja seudulle sijoittuvia yrityksiä perustamis- ja kehittämisasioissa. Teemme Kotkan-Haminan seudusta entistä paremman paikan bisnekselle!

www.cursor.fi on Cursor Oy:n ylläpitämä verkkopalvelu, joka sisältää tietoa Cursorin palveluista ja toiminnasta sekä Kotkan-Haminan seudusta. Verkkopalvelun käyttö on maksutonta eikä vaadi rekisteröitymistä. Sivustosta otetaan mielellään vastaan palautetta osoitteeseen viestinta@cursor.fi.

Tietosuojaseloste

Evästeet

Copyright 2019