Uudet nopeat bussivuorot Kotka - Hamina - Vaalimaa

Bussivuoro Vaalimaa

 

Kotkan-Haminan seutu saa uudet nopeat linja-autovuorot Vaalimaalle. Kolme-neljä kertaa päivässä ajettavat uudet bussivuorot palvelevat etenkin alueen työmatkalaisia sekä mm. asiointia Kymenlaakson keskussairaalassa. Vuoro sopii myös esimerkiksi Ekamin opiskelijoille Haminan ja Kotkan välillä.  Linja kulkee myös viikonloppuisin ja se aloittaa liikennöinnin marraskuun lopussa.

Vuorojen ajoreitti: Kotka Keskusta (Norskankatu ja kauppatori) – rautatieasema – Hovinsaari – Keskussairaala – moottoritietä Karhulaan – moottoritietä Haminan linja-autoasema – moottoritietä Virojoen linja-autoasema – Vaalimaa. Ajoaika Kotkasta saakka on n. 1 h 10 min. Vuoroon käyvät käteismaksun lisäksi mm. edulliset Waltti-kuukausikortit sekä arvokortit.

Vuorolla pääsee myös töihin ja ostoksille Vaalimaalle avautuvaan Zsar-ostoskeskukseen. Arkisin ensimmäiset vuorot ovat Vaalimaalla perillä 9.25 ja 14.25, takaisin viimeiset lähtevät 16.30 ja 20.30. Viikonloppuisin ensimmäiset bussivuorot Vaalimaalla 9.25, 12.25 ja takaisin viimeiset 16.30 sekä 18.30. Tarkka bussiaikataulu ja hinnasto julkaistaan marraskuun loppupuolella seudun aikataulusivustolla www.kotkanaikataulut.fi

Kotka-Hamina-Vaalimaa vuoron rahoittavat lipputulojen lisäksi yhteistyössä Kotkan ja Haminan kaupungit, Virolahden kunta, Kaakkois-Suomen ELY-keskus, Zsar Oy sekä Kymenlaakson Liiton tukemana Cursor Oy Kotkan-Haminan seutubudjetista.

Lisätietoja: Myyntipäällikkö Petra Cranston, petra.cranston@cursor.fi, p. 040 190 2529

Perusta yritys

Uudista yritystä

Cursor Oy

Asiaa seudusta

Cursor Oy
Kyminlinnantie 6, 48600 KOTKA
Raatihuoneentori 16, 49400 HAMINA
Vaihde 040 190 2500
info@cursor.fi

>> Lisää yhteystietoja

Kotkan-Haminan seudun kehittämisyhtiö Cursor Oy vahvistaa seudun osaamista, kilpailukykyä ja vetovoimaisuutta kehittämällä menestyvää yritystoimintaa. Palvelemme kaikkia Etelä-Kymenlaakson yrittäjiä, yrittäjiksi aikovia ja seudulle sijoittuvia yrityksiä perustamis- ja kehittämisasioissa. Teemme Kotkan-Haminan seudusta entistä paremman paikan bisnekselle!

www.cursor.fi on Cursor Oy:n ylläpitämä verkkopalvelu, joka sisältää tietoa Cursorin palveluista ja toiminnasta sekä Kotkan-Haminan seudusta. Verkkopalvelun käyttö on maksutonta eikä vaadi rekisteröitymistä. Sivustosta otetaan mielellään vastaan palautetta osoitteeseen viestinta@cursor.fi.

Tietosuojaseloste

Evästeet

Copyright 2019