Uskalla Yrittää semifinaalista kohti Helsingin finaalia

Kotkassa järjestettiin 2.2.2017 Nuori Yrittäjyys ry:n Uskalla Yrittää –semifinaali perusasteen ja 2. asteen opiskelijoille. Päivä alkoi yritysesittelyillä Ekamin Kotekon kampuksella ja iltapäivällä messuständit valtasivat kauppakeskus Pasaatin.

Perusasteen voittajat:

Paras yritysesittely: Ponikerho NY, Vehkalahden koulu

Paras messupiste: Flos NY, Vehkalahden koulu

Paras liikeidea: The Ice Cream Company NY, Vehkalahden koulu

Paras myyjä: Dan’s Magic, Kotka Svenska Samskola

Paras NY-yritys: The Ice Cream Company NY, Vehkahden koulu

Perustelut parhaan yrityksen valintaan: Yritys suuntautuu tähän päivään ja tulevaisuuteen ( Suomi 100 –tuote). Tuote on omaperäinen, jolla on tulevaisuus. Ote on ammattimainen ja säädökset on huomioitu hyvin. Työnteko suoritetaan kouluajan ulkopuolella, joka osoittaa paneutumista asiaan.

2. asteen voittajat:

Paras yritysesittely: Rakennus Mannoja NY, Ekami, Haminan toimipiste

Paras messupiste: Kaunottaret ja Kulkurit NY, Iitin lukio

Paras liikeidea: E & J Design NY, Ekami, Haminan toimipiste

Paras myyjä: Juho Riihelä / Kymen Pihapalvelu NY, Karhulan lukio

Paras NY-yritys: Kymtec NY, Karhulan lukio

Perustelut parhaan yrityksen valintaan: Yritys on kehityskelpoinen, sillä on potentiaalia toimia menestyksekkäästi. Yrittäjyys on aitoa. Katse on tulevaisuudessa, kouluttaudutaan yrittäjän tarpeisiin. Yrityksellä on esittää referenssejä.

Yleisön suosikki oli Dan’s Magic NY.

Helsinkiin Nuori Yrittäjyys ry:n Uskalla Yrittää -finaaliin 19.-20.4.2017 Suomen mestaruudesta lähtevät kilpailemaan perusasteelta The Ice Cream Company NY, Dan’s Magic NY ja Ponikerho NY sekä 2. asteelta Kymtec NY, E & J Design NY, Kaunottaret ja Kulkurit NY sekä Queens NY Saimaan ammattiopista Samposta.

 

Lisätietoja:

Maarit Koverola

YES Kotka-Hamina/Cursor Oy

p. 040 190 2545

Perusta yritys

Uudista yritystä

Cursor Oy

Asiaa seudusta

Cursor Oy
Kyminlinnantie 6, 48600 KOTKA
Raatihuoneentori 16, 49400 HAMINA
Vaihde 040 190 2500
info@cursor.fi

>> Lisää yhteystietoja

Kotkan-Haminan seudun kehittämisyhtiö Cursor Oy vahvistaa seudun osaamista, kilpailukykyä ja vetovoimaisuutta kehittämällä menestyvää yritystoimintaa. Palvelemme kaikkia Etelä-Kymenlaakson yrittäjiä, yrittäjiksi aikovia ja seudulle sijoittuvia yrityksiä perustamis- ja kehittämisasioissa. Teemme Kotkan-Haminan seudusta entistä paremman paikan bisnekselle!

www.cursor.fi on Cursor Oy:n ylläpitämä verkkopalvelu, joka sisältää tietoa Cursorin palveluista ja toiminnasta sekä Kotkan-Haminan seudusta. Verkkopalvelun käyttö on maksutonta eikä vaadi rekisteröitymistä. Sivustosta otetaan mielellään vastaan palautetta osoitteeseen viestinta@cursor.fi.

Tietosuojaseloste

Evästeet

Copyright 2018