Työpäivä tai palaveri Helsingissä? Tilat alennuksella

work&meet blue-room kokoushuone

Helsingin ydinkeskustassa on tarjolla hyviä palaveritiloja -40 % alennuksella 31.5.2018 asti Kotkan-Haminan seudun yrityksille ja muille toimijoille. Samassa yhteydessä on lyhyttä työskentelyä varten olevat ns. coworking-tilat.

Lisää tiloista ja varaukset: www.workmeet.fi. Alennus tulee asiakkaan postinumeron perusteella.

Osana yhteistyötä Work&Meet-tilassa on seudun valokuvia ja esitteitä (matkailuaineistoja, karttoja jne) valmiina, jos tarvitset niitä esimerkiksi neuvotteluissa.

Yhteistyökokeilu Helsingin tiloja ylläpitävän Business Center Papula Oy:n kanssa osa Cursorin toteuttamaa Kotka-Hamina - Kamppi -Hubconnection-hanketta, www.cursor.fi/hubconnection.

Hankkeen tavoitteena on kehittää Kotkan-Haminan seudun yrityksille ja asukkaille mahdollisuuksia joustavalle työnteolle sekä seudun entistä vahvempaa ja kestävämpää kytkeytymistä pääkaupunkiseutuun.

Work&Meet -tilat ovat hankkeen teemaan liittyen mm. suorassa sisäkulku-yhteydessä Kampin bussiterminaaliin, johon tulee Kotkan-Haminan suunnalta useita nopeita pikavuoroja wifi-yhteyksien kera.

Esa Partanen ja Khuong Le

Kuvassa Cursor Oy:n asiantuntija Esa Partanen ja Work&Meet tiloja ylläpitävän Business Center Papula Oy:n toimitusjohtaja Khuong Le. Kuva: Tiina Puhakka

Liitteenä tilojen ja yhteistyön esite.

 

 

Perusta yritys

Uudista yritystä

Cursor Oy

Asiaa seudusta

Cursor Oy
Kyminlinnantie 6, 48600 KOTKA
Puistokatu 2, 2. kerros, 49400 HAMINA
Vaihde 040 190 2500
info@cursor.fi

>> Lisää yhteystietoja

Kotkan-Haminan seudun kehittämisyhtiö Cursor Oy vahvistaa seudun osaamista, kilpailukykyä ja vetovoimaisuutta kehittämällä menestyvää yritystoimintaa. Palvelemme kaikkia Etelä-Kymenlaakson yrittäjiä, yrittäjiksi aikovia ja seudulle sijoittuvia yrityksiä perustamis- ja kehittämisasioissa. Teemme Kotkan-Haminan seudusta entistä paremman paikan bisnekselle!

www.cursor.fi on Cursor Oy:n ylläpitämä verkkopalvelu, joka sisältää tietoa Cursorin palveluista ja toiminnasta sekä Kotkan-Haminan seudusta. Verkkopalvelun käyttö on maksutonta eikä vaadi rekisteröitymistä. Sivustosta otetaan mielellään vastaan palautetta osoitteeseen viestinta@cursor.fi.

Tietosuojaseloste

Evästeet

Copyright 2019