Työpäivä tai palaveri Helsingissä? Tilat alennuksella

work&meet blue-room kokoushuone

Helsingin ydinkeskustassa on tarjolla hyviä palaveritiloja -40 % alennuksella 31.5.2018 asti Kotkan-Haminan seudun yrityksille ja muille toimijoille. Samassa yhteydessä on lyhyttä työskentelyä varten olevat ns. coworking-tilat.

Lisää tiloista ja varaukset: www.workmeet.fi. Alennus tulee asiakkaan postinumeron perusteella.

Osana yhteistyötä Work&Meet-tilassa on seudun valokuvia ja esitteitä (matkailuaineistoja, karttoja jne) valmiina, jos tarvitset niitä esimerkiksi neuvotteluissa.

Yhteistyökokeilu Helsingin tiloja ylläpitävän Business Center Papula Oy:n kanssa osa Cursorin toteuttamaa Kotka-Hamina - Kamppi -Hubconnection-hanketta, www.cursor.fi/hubconnection.

Hankkeen tavoitteena on kehittää Kotkan-Haminan seudun yrityksille ja asukkaille mahdollisuuksia joustavalle työnteolle sekä seudun entistä vahvempaa ja kestävämpää kytkeytymistä pääkaupunkiseutuun.

Work&Meet -tilat ovat hankkeen teemaan liittyen mm. suorassa sisäkulku-yhteydessä Kampin bussiterminaaliin, johon tulee Kotkan-Haminan suunnalta useita nopeita pikavuoroja wifi-yhteyksien kera.

Esa Partanen ja Khuong Le

Kuvassa Cursor Oy:n asiantuntija Esa Partanen ja Work&Meet tiloja ylläpitävän Business Center Papula Oy:n toimitusjohtaja Khuong Le. Kuva: Tiina Puhakka

Liitteenä tilojen ja yhteistyön esite.

 

 

Perusta yritys

Uudista yritystä

Cursor Oy

Asiaa seudusta

Cursor Oy
Kyminlinnantie 6, 48600 KOTKA
Raatihuoneentori 16, 49400 HAMINA
Vaihde 040 190 2500
info@cursor.fi

>> Lisää yhteystietoja

Kotkan-Haminan seudun kehittämisyhtiö Cursor Oy vahvistaa seudun osaamista, kilpailukykyä ja vetovoimaisuutta kehittämällä menestyvää yritystoimintaa. Palvelemme kaikkia Etelä-Kymenlaakson yrittäjiä, yrittäjiksi aikovia ja seudulle sijoittuvia yrityksiä perustamis- ja kehittämisasioissa. Teemme Kotkan-Haminan seudusta entistä paremman paikan bisnekselle!

www.cursor.fi on Cursor Oy:n ylläpitämä verkkopalvelu, joka sisältää tietoa Cursorin palveluista ja toiminnasta sekä Kotkan-Haminan seudusta. Verkkopalvelun käyttö on maksutonta eikä vaadi rekisteröitymistä. Sivustosta otetaan mielellään vastaan palautetta osoitteeseen viestinta@cursor.fi.

Tietosuojaseloste

Evästeet

Copyright 2019