• Bussityokuva Lasse Järvinen Bonusway

Työmatkayhteydet

Kotkan-Haminan seudun ja pääkaupunkiseudun välillä menee useita nopeita pikavuoroyhteyksiä, joissa on työntekoa helpottaen mm. wifi-yhteydet.
 

Yhteyksiä löytyy kätevästi esim. näistä:

www.perille.fi - tämän sivun ohessa myös suora hakuikkuna

Perille-palvelu kokoaa koko Suomen kaukoliikenteen, Kotkan seudun paikallisliikenteen sekä pääkaupunkiseudun ja Tallinnan lähiliikenteen matkustusvaihtoehdot liikkumispalveluksi. Hae valitsemillasi tiedoilla - tulosten tarkastelua varten sinut ohjataan perille.fi -sivustolle. Vastaava ikkuna on testissä myös seudun matkailusivustolla: www.visitkotkahamina.fi/saapuminen

www.pikavuorot.fi (nopea pikavuorojen vertailu)

Kotkan HubDatariina ja Helsingin Kampin BC Papulan Sähkötalon  tilat ovat juuri liikennepalveluiden myötä varsin lähellä toisiaan. Esimerkiksi 7.3. avajaisissa matkat HubDatariinan ja BC Papulan Kampin yhteistyön avajaisten välillä tehtiin nopeilla suorilla pikavuoroyhteyksillä.

Keväällä 2018 kokeiltiin lisäksi uusia yhteyttä tukevia liikennepalveluita:

Ma 16.4. - pe 20.4. oli kokeilussa BusinessBussi Kotka-Helsinki välillä - lue lisää kokeilusta.

Kimppataksi pikavuoropysäkille -kokeilu oli välillä 7.5 - 1.6. (reittinä Kotkan Mussalosta Sutelan pikavuoropysäkille ja takaisin) - Tiedote kokeilusta 3.5.2018: Kotkassa kokeillaan kimppataksikyytiä Mussalosta Helsingin pikavuorobussille

Helsinki-yhteyteen liittyy myös uusi nopea aamuvuoro Helsingistä Porvoon kautta Kotkaan

Uusia kokeiluita tulossa

Talvikaudella 2018 - 2019 käynnistetään uusia työmatkaliikenteeseen littyviä yhteyskokeiluita

Kyseessä Kymenlaakson Liiton tukema Kestävien työmatkayhteyksien käynnistyskokeilut-projekti  

 

Perusta yritys

Uudista yritystä

Cursor Oy

Asiaa seudusta

Cursor Oy
Kyminlinnantie 6, 48600 KOTKA
Raatihuoneentori 16, 49400 HAMINA
Vaihde 040 190 2500
info@cursor.fi

>> Lisää yhteystietoja

Kotkan-Haminan seudun kehittämisyhtiö Cursor Oy vahvistaa seudun osaamista, kilpailukykyä ja vetovoimaisuutta kehittämällä menestyvää yritystoimintaa. Palvelemme kaikkia Etelä-Kymenlaakson yrittäjiä, yrittäjiksi aikovia ja seudulle sijoittuvia yrityksiä perustamis- ja kehittämisasioissa. Teemme Kotkan-Haminan seudusta entistä paremman paikan bisnekselle!

www.cursor.fi on Cursor Oy:n ylläpitämä verkkopalvelu, joka sisältää tietoa Cursorin palveluista ja toiminnasta sekä Kotkan-Haminan seudusta. Verkkopalvelun käyttö on maksutonta eikä vaadi rekisteröitymistä. Sivustosta otetaan mielellään vastaan palautetta osoitteeseen viestinta@cursor.fi.

Tietosuojaseloste

Evästeet

Copyright 2018