Tuttu Hankintapäivä on uudistunut

Kuva hankintapäivästä aikaisemmin

 

Kotkan-Haminan seudulla jo kuudetta kertaa järjestettävä Hankintapäivä on uudistunut. Kun aikaisemmin yritykset ovat esittäytyneet omilla pisteillään hankkijoille, on nyt päinvastoin. Messutyylinen tapahtuma järjestetään ”Huomenna mennään Hankintapäivään!” -teemalla keskiviikkona 9.10. klo 15-18 Eagle-talossa Kotkassa, Kyminlinnantie 6.

Hankintapäivä on suunnattu kaikille seudun yrityksille, jotka haluavat tarjota tuotteitaan ja palvelujaan julkishallinnolle. Tänä vuonna hankintayksiköt toimivat näytteilleasettajina, kutsuen yrittäjiä keskustelemaan hankinnoista omille pisteilleen. Aiempien vuosien tapaan päivään odotetaan noin 200 osallistujaa.

Yhdistää seudun yrittäjät ja julkisia hankintoja tekevät

- Yksi Hankintapäivän parhaista puolista on mahdollisuus tavata ja verkostoitua sekä seudun kuntien edustajien että muiden yrittäjien kanssa. Toivomme mukaan mahdollisimman paljon seudun yrittäjiä tapaamaan kuntien, organisaatioiden ja yritysten hankinnoista päättäviä ja solmimaan uusia asiakassuhteita, sanoo yrityspalvelupäällikkö Tiina Paavola Cursor Oy:stä.

Tapahtumassa on puolen tunnin välein tietoiskuja, joissa annetaan vinkkejä sekä hankintojen tekijöille että yrittäjille. Tilaisuuden avaa klo 15.00 Cursorin toimitusjohtaja David Lindström. Hankinta-asiamies Jorma Saariketo Varsinais-Suomen Yrittäjistä antaa klo 15.30 vinkkejä yrityksille ryhmittymänä hankkimisesta.

Sarastia Oy:n hankintajohtaja Timo Leppälahti kertoo klo 16.00 viisi vinkkiä julkisyksiköille hankinnan suunnittelusta. Viimeisenä tietoiskuna klo 17.00 hankinta-asiamies Marianne Ahvenranta Cursorista esittelee hankinta-asiamiehen palveluja.

Päivän oheisohjelmana on mahdollisuus kuunnella ja katsoa Nordic Business Forumin maailmanluokan puheenvuoroja, jotka striimataan suorana Eagle-talon auditorioon klo 12-18.30 välisenä aikana.

Tapahtuman käytännön järjestäjänä toimii Kotkan-Haminan seudun kehittämisyhtiö Cursor Oy yhteistyössä Kotkan, Haminan, Pyhtään, Virolahden ja Miehikkälän kuntien sekä Kymen Yrittäjien ja paikallisten yrittäjäjärjestöjen kanssa.

Lisätietoja:

Hankinta-asiamies Marianne Ahvenranta, Cursor Oy, marianne.ahvenranta@cursor.fi tai puh. 040 190 2568
Yrityspalvelupäällikkö Tiina Paavola, Cursor Oy, tiina.paavola@cursor.fi tai puh. 040 190 2521

www.cursor.fi/fi/hankintapaiva-2019

Perusta yritys

Uudista yritystä

Cursor Oy

Asiaa seudusta

Cursor Oy
Kyminlinnantie 6, 48600 KOTKA
Puistokatu 2, 2. kerros, 49400 HAMINA
Vaihde 040 190 2500
info@cursor.fi

>> Lisää yhteystietoja

Kotkan-Haminan seudun kehittämisyhtiö Cursor Oy vahvistaa seudun osaamista, kilpailukykyä ja vetovoimaisuutta kehittämällä menestyvää yritystoimintaa. Palvelemme kaikkia Etelä-Kymenlaakson yrittäjiä, yrittäjiksi aikovia ja seudulle sijoittuvia yrityksiä perustamis- ja kehittämisasioissa. Teemme Kotkan-Haminan seudusta entistä paremman paikan bisnekselle!

www.cursor.fi on Cursor Oy:n ylläpitämä verkkopalvelu, joka sisältää tietoa Cursorin palveluista ja toiminnasta sekä Kotkan-Haminan seudusta. Verkkopalvelun käyttö on maksutonta eikä vaadi rekisteröitymistä. Sivustosta otetaan mielellään vastaan palautetta osoitteeseen viestinta@cursor.fi.

Tietosuojaseloste

Evästeet

Copyright 2019