Tuore osuuskunta tuo monenlaista osaamista Kymenlaaksoon

Osuuskuntia on olemassa monenlaisia ympäri Suomea, mutta harvoin näkee monialaisuutta kuten alkuvuodesta Kotkaan perustetussa osuuskunnassa Team Kukouri Osk. Osuuskunnasta löytyy nimittäin ammatti-ihmisiä tusinan verran ja he tarjoavat palveluitaan niin yksityishenkilöille kuin yrityksillekin. Palvelualoja on mm. IT-palvelut, graafinen suunnittelu, käännöspalvelut, ompelu, ympäristön suunnittelu, www-sivujen suunnittelu ja toteutus, kiusaamista ehkäisevä työ, ayerveda-hieronta ja moni muu. Monialaisuus tuo omat haasteensa mutta tuore osuuskunta on lähtenyt vahvasti alkuun.
“Monta työtä, monta osaajaa”
Osuuskunnan tarkoitus on palveluiden tarjoamisen lisäksi mahdollistaa toimeentulon saaminen jäsenilleen työnteon muodossa. Niin pienet kuin isotkin työt ja projektit luvataan tehdä ammattitaidolla ja oikealla asenteella. Team Kukouri toimii myös työvoiman vuokrapalveluna, joten työntekijöiden saatavuus asiakkaille on joustavaa. Kaikki työntekijät ovat myös vastuuvakuutettuja ja lähes kaikista työn kustannuksista on mahdollista saada kotitalousvähennystä.

Katse tulevaisuuteen
Team Kukouri on yrityksenä nuori ja hakee luonnollisesti asiakkaita eri puolilta Kymenlaaksoa ja pidemmältäkin mutta riveihin kaivataan vielä vahvistusta. Vaikka ammattiosaamista onkin monenlaista niin heillä voisi olla tarvetta mm. autollisesta kuljettajasta, voimasähköasentajasta ja eri alojen artisaaneista.

Voit lukea lisää tästä paikallisia palveluita tarjoavasta osuuskunnasta osoitteesta www.teamkukouri.fi, kysyä lisätietoja numerosta 040 5511328 tai sähköpostitse osoitteesta info@teamkukouri.fi.

 

Perusta yritys

Uudista yritystä

Cursor Oy

Asiaa seudusta

Cursor Oy
Kyminlinnantie 6, 48600 KOTKA
Puistokatu 2, 2. kerros, 49400 HAMINA
Vaihde 040 190 2500
info@cursor.fi

>> Lisää yhteystietoja

Kotkan-Haminan seudun kehittämisyhtiö Cursor Oy vahvistaa seudun osaamista, kilpailukykyä ja vetovoimaisuutta kehittämällä menestyvää yritystoimintaa. Palvelemme kaikkia Etelä-Kymenlaakson yrittäjiä, yrittäjiksi aikovia ja seudulle sijoittuvia yrityksiä perustamis- ja kehittämisasioissa. Teemme Kotkan-Haminan seudusta entistä paremman paikan bisnekselle!

www.cursor.fi on Cursor Oy:n ylläpitämä verkkopalvelu, joka sisältää tietoa Cursorin palveluista ja toiminnasta sekä Kotkan-Haminan seudusta. Verkkopalvelun käyttö on maksutonta eikä vaadi rekisteröitymistä. Sivustosta otetaan mielellään vastaan palautetta osoitteeseen viestinta@cursor.fi.

Tietosuojaseloste

Evästeet

Copyright 2019