Tulevaisuuden ilmailuteknologioita ja robotiikkaa 27.8. Pyhtäällä

Drone

 

Pyhtään lentokentällä järjestetään 27.8. Tech Runway -tapahtuma. Tilaisuus  on tulevaisuuden ilmailuteknologioiden ja robotiikan ammattilaispäivä ja expo. 

Päivän seminaari-ohjelman pääaiheina ovat professori Jorma Mäntysen raportti "Tulevaisuuden ilmaliikenteestä ja sen infratarpeista Suomessa" sekä Puolustus- ja ilmailuteollisuus ry:n moderoima paneelikeskustelu aiheesta Suomalainen Ilmaliikenneklusteri ja Round Table. Lisäksi on toimialan puheenvuoroja U-space -aiheista sekä miehittämättömän ilmaliikenteen että sähköisen ilmaliikenteen saralta.

Messuständeillä ja asematason demo-alueella dronenäytöksiä ja koelentoja. Mukana myös yliopistoja ja teollisuusyrityksiä, kuten. HX-tarjoaja Saab, sekä Business Finland.

Ohjelma täydentyy ja siitä tiedotetaan Tech Runwayn Facebook-tapahtumasivujen kautta.

Tilaisuuteen on ennakkorekisteröityminen.
 
Lisätietoja: 

Tuottaja Eija Korjula, Redstone Aero Oy, p. 040 500 8182, eija.korjula@redstone.aero

Projektipäällikkö Sergey Troshkov, Cursor Oy, p. 040 190 2561, sergey.troshkov@cursor.fi

Perusta yritys

Uudista yritystä

Cursor Oy

Asiaa seudusta

Cursor Oy
Kyminlinnantie 6, 48600 KOTKA
Puistokatu 2, 2. kerros, 49400 HAMINA
Vaihde 040 190 2500
info@cursor.fi

>> Lisää yhteystietoja

Kotkan-Haminan seudun kehittämisyhtiö Cursor Oy vahvistaa seudun osaamista, kilpailukykyä ja vetovoimaisuutta kehittämällä menestyvää yritystoimintaa. Palvelemme kaikkia Etelä-Kymenlaakson yrittäjiä, yrittäjiksi aikovia ja seudulle sijoittuvia yrityksiä perustamis- ja kehittämisasioissa. Teemme Kotkan-Haminan seudusta entistä paremman paikan bisnekselle!

www.cursor.fi on Cursor Oy:n ylläpitämä verkkopalvelu, joka sisältää tietoa Cursorin palveluista ja toiminnasta sekä Kotkan-Haminan seudusta. Verkkopalvelun käyttö on maksutonta eikä vaadi rekisteröitymistä. Sivustosta otetaan mielellään vastaan palautetta osoitteeseen viestinta@cursor.fi.

Tietosuojaseloste

Evästeet

Copyright 2019