Tulevaisuuden digi – tänään, tässä ja nyt!

Kadettikoulunkatu 6
49400 Hamina
Finland

Tervetuloa Haminaan RUK:n Maneesiin maanantaina 29.4.2019 kuulemaan ja keskustelemaan tulevaisuuden digistä alan suomalaisten huippujen kanssa. Saat tietoa tulevaisuuden trendeistä tulevaisuudentutkija Risto Linturin johdolla sekä ymmärrystä koneoppisesta, kyberturvallisuudesta, pelillisyydestä ja simulaattoreista. Onpa mukana ripaus älykästä tehdastakin!

Järjestäjä
Haminan kaupunki, Ekami, Cursor, RUK, Kymenlaakson Liitto
Keywords
Tapahtuma on ilmainen

Perusta yritys

Uudista yritystä

Cursor Oy

Asiaa seudusta

Cursor Oy
Kyminlinnantie 6, 48600 KOTKA
Raatihuoneentori 16, 49400 HAMINA
Vaihde 040 190 2500
info@cursor.fi

>> Lisää yhteystietoja

Kotkan-Haminan seudun kehittämisyhtiö Cursor Oy vahvistaa seudun osaamista, kilpailukykyä ja vetovoimaisuutta kehittämällä menestyvää yritystoimintaa. Palvelemme kaikkia Etelä-Kymenlaakson yrittäjiä, yrittäjiksi aikovia ja seudulle sijoittuvia yrityksiä perustamis- ja kehittämisasioissa. Teemme Kotkan-Haminan seudusta entistä paremman paikan bisnekselle!

www.cursor.fi on Cursor Oy:n ylläpitämä verkkopalvelu, joka sisältää tietoa Cursorin palveluista ja toiminnasta sekä Kotkan-Haminan seudusta. Verkkopalvelun käyttö on maksutonta eikä vaadi rekisteröitymistä. Sivustosta otetaan mielellään vastaan palautetta osoitteeseen viestinta@cursor.fi.

Tietosuojaseloste

Evästeet

Copyright 2019