Tornatorintie 3

Tornatorintieltä on vapautumassa tehokas tilakokonaisuus, joka soveltuu monenlaiseen toimintaan. 1. ja 2. krs:n välissä on sisäporrasyhteys. Huoneiden väliset seinät ovat kevytrakenteisia, joten tilat ovat myös helpostti muokattavissa. Merellinen ympäristö tuo tiloihin mukavasti lisäarvoa! Erinomainen sijainti Kotkan keskustan läheisyydessä. Yhteiskäyttöiset, modernit neuvottelutilat ja saunaosasto ovat vuokralaisten käytettävissä.
Pysäköintipaikkoja pihalla ja venepaikkoja kiinteistön omassa, turvallisessa laiturissa.

Kauppatapa: 
Vuokraus
Pinta-ala: 
314 - 863 m²
Tilatyyppi: 
Toimistotila
Kohteen osoite: 
Tornatorintie 3, 48100 KOTKA
Yhteystiedot: 
Senja Vänskä-Huupponen
CBRE Finland Oy
+358 40 833 5874

Takaisin hakuun

Perusta yritys

Uudista yritystä

Cursor Oy

Asiaa seudusta

Cursor Oy
Kyminlinnantie 6, 48600 KOTKA
Puistokatu 2, 2. kerros, 49400 HAMINA
Vaihde 040 190 2500
info@cursor.fi

>> Lisää yhteystietoja

Kotkan-Haminan seudun kehittämisyhtiö Cursor Oy vahvistaa seudun osaamista, kilpailukykyä ja vetovoimaisuutta kehittämällä menestyvää yritystoimintaa. Palvelemme kaikkia Etelä-Kymenlaakson yrittäjiä, yrittäjiksi aikovia ja seudulle sijoittuvia yrityksiä perustamis- ja kehittämisasioissa. Teemme Kotkan-Haminan seudusta entistä paremman paikan bisnekselle!

www.cursor.fi on Cursor Oy:n ylläpitämä verkkopalvelu, joka sisältää tietoa Cursorin palveluista ja toiminnasta sekä Kotkan-Haminan seudusta. Verkkopalvelun käyttö on maksutonta eikä vaadi rekisteröitymistä. Sivustosta otetaan mielellään vastaan palautetta osoitteeseen viestinta@cursor.fi.

Tietosuojaseloste

Evästeet

Copyright 2019