Top 10 tavat hankkia uusia asiakkaita

Myynnin tärkein ominaisuus on, että tunnistat asiakkaasi ja tapaat hänet henkilökohtaisesti ihmisenä! Myyntiä tai asiakashankintaa ei siis voi tehdä etänä tai niin, että et tunnista asiakastasi. Pahin virhe on välttää asiakaskontaktia! Ja vieläpä niin, että et edes tiedä ketä välttelet!

Top 10 tavat hankkia uusia asiakkaita 

1.    Henkilökohtainen tapaaminen
2.    Esittelypiste / messut / tapahtumat
3.    Henkilökohtainen soitto 
4.    Sosiaalinen media
5.    Henkilökohtainen kirje 
6.    Henkilökohtainen sähköposti
7.    Asiakkaalle postitettu nimetön mainos 
8.    Sanomalehti-ilmoitus
9.    Sähköiset yrityshakupalvelut
10.  Ilmaisjakelun postitukset.

Millaisia asiakashankintakanavia Sinä käytät?

Mika Saarinen

Kirjoittaja toimii Cursorissa NYT-palveluiden palvelupäällikkönä. NYT-palvelu avustaa Kotkan-Haminan seudun 0-3 vuotiaita yrityksiä liiketoimintojen kehittämisessä. 

Perusta yritys

Uudista yritystä

Cursor Oy

Asiaa seudusta

Cursor Oy
Kyminlinnantie 6, 48600 KOTKA
Raatihuoneentori 16, 49400 HAMINA
Vaihde 040 190 2500
info@cursor.fi

>> Lisää yhteystietoja

Kotkan-Haminan seudun kehittämisyhtiö Cursor Oy vahvistaa seudun osaamista, kilpailukykyä ja vetovoimaisuutta kehittämällä menestyvää yritystoimintaa. Palvelemme kaikkia Etelä-Kymenlaakson yrittäjiä, yrittäjiksi aikovia ja seudulle sijoittuvia yrityksiä perustamis- ja kehittämisasioissa. Teemme Kotkan-Haminan seudusta entistä paremman paikan bisnekselle!

www.cursor.fi on Cursor Oy:n ylläpitämä verkkopalvelu, joka sisältää tietoa Cursorin palveluista ja toiminnasta sekä Kotkan-Haminan seudusta. Verkkopalvelun käyttö on maksutonta eikä vaadi rekisteröitymistä. Sivustosta otetaan mielellään vastaan palautetta osoitteeseen viestinta@cursor.fi.

Tietosuojaseloste

Evästeet

Copyright 2018