Yrityskummipalvelu

Kokeneet asiantuntijat yrittäjän tukena

Yrityskummit ovat kokeneista yritystoiminnan asiantuntijoista koostuva asiantuntijaverkosto. Yrityskummit tarjoavat yrityksille maksutonta asiantuntijaneuvontaa ja tukea yritystoiminnan eri tilanteisiin. Yrityskummien palvelut on tarkoitettu yrityksille, joilla on vähintään yksi toimintavuosi/ tai tilinpäätös takanaan. Kotkan-Haminan seudulla yrityskummitoimintaa koordinoi Cursor Oy, joka linkittää yrityksiä kummitoimintaan osana yrityspalvelua. Yrityskummitoimintaan voi tutustua osoitteessa www.yrityskummit.fi
 

Yrityskummit

  • ovat valittuja ja kokeneita yritysjohtajia ja yritystoiminnan asiantuntijoita
  • tukevat ja ohjaavat (mentoroi) yritystoiminnan haasteissa ja kehittämisessä
  • auttavat yrittäjää hahmottamaan yrittämisen nykytilanteen, asettamaan sille tavoitteet ja oivaltamaan keinot tavoitteiden saavuttamiseen
  • toiminta on vapaaehtoista ja luottamuksellista palvelua, josta ei veloiteta asiakasyritystä
     

Hae avuksesi Yrityskummia 

Yrityskummia haetaan hakulomakeella. Yrityskummit ehdottavat sinulle sopivaa kummia ja sopivat tapaamisesta. Hakemus ja yrityskummien toiminta on täsin luottamuksellista ja maksutonta. 

Lisätietoja antavat:
Kotkan - Haminan seudun yhteyskummi on Markku Merovuo, markku.merovuo@gmail.com, puh. 044 333 1891 
Yhteyshenkilö Cursorissa: Tiina Paavola, tiina.paavola@cursor.fi, puh. 040 190 2521
 

Ryhdy kummiksi!

Haluatko olla mukana auttamassa alueesi yrittäjiä onnistumaan ja kehittää maakuntasi yritystoimintaa? Suomen Yrityskummit hakee jatkuvasti joukkoonsa uusia yrityskummeja. Yrityskummilla on vankka liiketoimintakokemus joko yrittäjänä tai liike-elämän palveluksessa. Kyky kuunnella yrittäjää ja esittää oikeita kysymyksiä on yrityskummille tärkeämpää kuin oikeiden vastausten antaminen. Kiinnostuitko? Tutustu kummitoimintaan yrityskummien verkkosivuilla.

Lisätietoja antavat: 
Kotkan - Haminan seudun yhteyskummi, Markku Merovuo, markku.merovuo@gmail.com, puh. 044 333 1891 
Kymenlaakson aluekummi Jarmo Kuntonen, jarmo.kuntonen@tilintarkastuskuntonen.fi

 

Perusta yritys

Uudista yritystä

Cursor Oy

Asiaa seudusta

Cursor Oy
Kyminlinnantie 6, 48600 KOTKA
Puistokatu 2, 2. kerros, 49400 HAMINA
Vaihde 040 190 2500
info@cursor.fi

>> Lisää yhteystietoja

Kotkan-Haminan seudun kehittämisyhtiö Cursor Oy vahvistaa seudun osaamista, kilpailukykyä ja vetovoimaisuutta kehittämällä menestyvää yritystoimintaa. Palvelemme kaikkia Etelä-Kymenlaakson yrittäjiä, yrittäjiksi aikovia ja seudulle sijoittuvia yrityksiä perustamis- ja kehittämisasioissa. Teemme Kotkan-Haminan seudusta entistä paremman paikan bisnekselle!

www.cursor.fi on Cursor Oy:n ylläpitämä verkkopalvelu, joka sisältää tietoa Cursorin palveluista ja toiminnasta sekä Kotkan-Haminan seudusta. Verkkopalvelun käyttö on maksutonta eikä vaadi rekisteröitymistä. Sivustosta otetaan mielellään vastaan palautetta osoitteeseen viestinta@cursor.fi.

Tietosuojaseloste

Evästeet

Copyright 2019