Rahoituspäivä

Onko yritykselläsi 

Merkittävä rahoitustarve, johon liittyy esim. kasvutavoite, uusinvestointi, innovaatio tai kansainvälistyminen? Jos vastauksesi kysymykseen on kyllä, niin Cursorin vastaus on Rahoituspäivä. Rahoituspäivä on palvelu, joka yhdistää merkittävän rahoitustarpeen omaavat yritykset sekä rahoitusta ja mahdollisia yritystukia tarjoavat lähinnä julkiset palveluntarjoajat, kuten Ely-keskus, Finnvera, Tekes, Luoteis-Venäjä rahasto ja Finnpro. 
 

Rahoituspäivässä yritys 

  • esittelee suunnitelmansa rahoittajille ja
  • saa heiltä palautetta ja tietoja sen rahoituskelpoisuudesta. 
     

Valmistautuminen rahoituspäivään 

  • liiketoimintasuunnitelman, 
  • kannattavuuslaskelman ja 
  • esittelykalvojen laatiminen ja esittäminen
  • sekä oman pankin mukaan kutsuminen.

Cursor tukee yritystä mm. dokumenttien valmistelussa sekä järjestää tilaisuuden ja kutsuu rahoittajat paikalle. Järjestämisestä solmitaan kirjallinen sopimus.
 

Kiinnostuitko? Ota rohkeasti yhteyttä!

 

Perusta yritys

Uudista yritystä

Cursor Oy

Asiaa seudusta

Cursor Oy
Kyminlinnantie 6, 48600 KOTKA
Puistokatu 2, 2. kerros, 49400 HAMINA
Vaihde 040 190 2500
info@cursor.fi

>> Lisää yhteystietoja

Kotkan-Haminan seudun kehittämisyhtiö Cursor Oy vahvistaa seudun osaamista, kilpailukykyä ja vetovoimaisuutta kehittämällä menestyvää yritystoimintaa. Palvelemme kaikkia Etelä-Kymenlaakson yrittäjiä, yrittäjiksi aikovia ja seudulle sijoittuvia yrityksiä perustamis- ja kehittämisasioissa. Teemme Kotkan-Haminan seudusta entistä paremman paikan bisnekselle!

www.cursor.fi on Cursor Oy:n ylläpitämä verkkopalvelu, joka sisältää tietoa Cursorin palveluista ja toiminnasta sekä Kotkan-Haminan seudusta. Verkkopalvelun käyttö on maksutonta eikä vaadi rekisteröitymistä. Sivustosta otetaan mielellään vastaan palautetta osoitteeseen viestinta@cursor.fi.

Tietosuojaseloste

Evästeet

Copyright 2019