Suuntana Venäjä?

Erityisosaamistamme on Venäjä-liiketoiminta noin 15 vuoden kokemuksella. Kansainvälisten palvelujemme yhteydessä toimii useita yhteistyökumppaneita, mm. Pietarin talouselämän edustusto Pietarin yrityskontaktikeskus. Teemme yhteistyötä myös Suomalais-Venäläisen kauppakamarin, Venäjän Federaation kaupallisen edustuston, Pietarin kaupungin ja Pietarin sekä Leningradin alueen kauppa- ja teollisuuskamarien kanssa.
 

Pietarin yrityskontaktikeskus

Pietarin yrityskontaktikeskus Kotkassa on Pietarin kaupungin talouselämän edustusto, jonka tehtävänä on kertoa seudullemme tietoa Pietarin markkinoista, toimintaympäristöstä ja investointimahdollisuuksista. Lisäksi tarkoituksena on järjestää yrityskontakteja Kaakkois-Suomen ja Pietarin alueiden välillä venäläisen jäsenyritys- ja asiantuntijaverkoston avulla sekä edistää suomalaisten ja venäläisten yritysten kaupankäyntiä, yhteistyötä ja verkostoitumista. Kotkan toimipiste on osa Pietarin kaupungin yrityskontaktikeskusverkostoa, johon kuuluu tällä hetkellä yksitoista Euroopassa ja Aasiassa sijaitsevaa toimistoa. Pietarin yrityskontaktikeskus on myös osa Cursor Oy:n kansainvälisiä palveluja.

Yhteystiedot: Yritysneuvoja Kalle Kallionpää, puh. 040 190 2563, kalle.kallionpaa@cursor.fi

Myyntipäällikkö FDI Venäjä Sergey Troshkov, puh. 040 190 2561, sergey.troshkov@cursor.fi 

Perusta yritys

Uudista yritystä

Cursor Oy

Asiaa seudusta

Cursor Oy
Kyminlinnantie 6, 48600 KOTKA
Puistokatu 2, 2. kerros, 49400 HAMINA
Vaihde 040 190 2500
info@cursor.fi

>> Lisää yhteystietoja

Kotkan-Haminan seudun kehittämisyhtiö Cursor Oy vahvistaa seudun osaamista, kilpailukykyä ja vetovoimaisuutta kehittämällä menestyvää yritystoimintaa. Palvelemme kaikkia Etelä-Kymenlaakson yrittäjiä, yrittäjiksi aikovia ja seudulle sijoittuvia yrityksiä perustamis- ja kehittämisasioissa. Teemme Kotkan-Haminan seudusta entistä paremman paikan bisnekselle!

www.cursor.fi on Cursor Oy:n ylläpitämä verkkopalvelu, joka sisältää tietoa Cursorin palveluista ja toiminnasta sekä Kotkan-Haminan seudusta. Verkkopalvelun käyttö on maksutonta eikä vaadi rekisteröitymistä. Sivustosta otetaan mielellään vastaan palautetta osoitteeseen viestinta@cursor.fi.

Tietosuojaseloste

Evästeet

Copyright 2019