Hankintaneuvonta

Hankintaneuvonta apuna julkisissa hankinnoissa

Hankintaneuvonta yrityksille

Seudun maksuton yritysneuvonta auttaa yrityksiä julkisissa hankinnoissa. Avustamme yrityksiä hankintoihin liittyvissä kysymyksissä ja kilpailutuksiin osallistumisessa, sekä viestimme järjestettävistä markkinavuoropuheluista ja hankintapalveluista.

Kysy lisää, soita tai varaa aika henkilökohtaiseen neuvontaan! 

Yhteistyö hankintayksiköiden kanssa

KEINO-muutosagentti Annemari Rantala toimii tiiviissä yhteistyössä hankintayksiköiden kanssa edistäen kestäviä ja innovatiivisia hankintoja seudulla.

Hyödyllisiä linkkejä hankintojen ilmoituskanaviin ja kilpailutustyökaluihin

  • Kansallisen kynnysarvon 60 000 euroa ylittävät hankinnat julkaistaan Hilmassa, www.hankintailmoitukset.fi
  • Kotkan ja Haminan kaupungeilla on käytössään Tarjouspalvelu, sähköinen kilpailutusjärjestelmä, josta kynnysarvon ylittävät kilpailutukset on löydettävissä ja josta myös tarjous tehdään
  • Seudun kaupungit ja kunnat (Pyhtää, Virolahti ja Miehikkälä) hyödyntävät kynnysarvon ylittävissä hankinnoissa myös Sarastia Hankintapalveluita ja heidän Tarjouspalvelunsa on löydettävissä täältä 

Kansallisen kynnysarvon alittavat hankinnat ovat pienhankintoja ja niiden kilpailutuksissa noudatetaan hankintayksiköiden omia hankintaohjeistuksia. Tarjoajan kannattaakin olla aktiivisesti yhteydessä hankintayksiköihin, mikäli haluaa tulla näissä kilpailutuksissa huomioiduksi.

Kotkan ja Haminan kaupungit julkaisevat vuosittain hankintakalenterin, josta selviävät suunnitteilla olevat hankinnat. Hankintakalenterit on tarkoitettu lisäämään kaupungin ja yrittäjien välistä vuoropuhelua sekä hankintaprosessien suunnitelmallisuutta.

Perusta yritys

Uudista yritystä

Cursor Oy

Asiaa seudusta

Cursor Oy
Kyminlinnantie 6, 48600 KOTKA
Puistokatu 2, 2. kerros, 49400 HAMINA
Vaihde 040 190 2500
info@cursor.fi

>> Lisää yhteystietoja

Kotkan-Haminan seudun kehittämisyhtiö Cursor Oy vahvistaa seudun osaamista, kilpailukykyä ja vetovoimaisuutta kehittämällä menestyvää yritystoimintaa. Palvelemme kaikkia Etelä-Kymenlaakson yrittäjiä, yrittäjiksi aikovia ja seudulle sijoittuvia yrityksiä perustamis- ja kehittämisasioissa. Teemme Kotkan-Haminan seudusta entistä paremman paikan bisnekselle!

www.cursor.fi on Cursor Oy:n ylläpitämä verkkopalvelu, joka sisältää tietoa Cursorin palveluista ja toiminnasta sekä Kotkan-Haminan seudusta. Verkkopalvelun käyttö on maksutonta eikä vaadi rekisteröitymistä. Sivustosta otetaan mielellään vastaan palautetta osoitteeseen viestinta@cursor.fi.

Tietosuojaseloste

Evästeet

Copyright 2019