Toimivalle yritykselle

Pohditko yritystoiminnan laajentamista, kasvua tai uutta suuntaa?


Kotkan-Haminan seudun yritysneuvonta toimii yritysten ja yrittäjien tukena liiketoiminnan kehittämisessä, kasvattamisessa, investoinneissa ja tarvittaessa myös yritystoiminnan lopettamisessa. Yritysneuvojamme auttavat sinua luottamuksellisesti yritystoiminnan elinkaaren kaikissa vaiheissa. Ota rohkeasti yhteyttä ja varaa henkilökohtainen palveluaika. Neuvontapalvelumme on maksutonta. 

 

Perusta yritys

Uudista yritystä

Cursor Oy

Asiaa seudusta

Cursor Oy
Kyminlinnantie 6, 48600 KOTKA
Puistokatu 2, 2. kerros, 49400 HAMINA
Vaihde 040 190 2500
info@cursor.fi

>> Lisää yhteystietoja

Kotkan-Haminan seudun kehittämisyhtiö Cursor Oy vahvistaa seudun osaamista, kilpailukykyä ja vetovoimaisuutta kehittämällä menestyvää yritystoimintaa. Palvelemme kaikkia Etelä-Kymenlaakson yrittäjiä, yrittäjiksi aikovia ja seudulle sijoittuvia yrityksiä perustamis- ja kehittämisasioissa. Teemme Kotkan-Haminan seudusta entistä paremman paikan bisnekselle!

www.cursor.fi on Cursor Oy:n ylläpitämä verkkopalvelu, joka sisältää tietoa Cursorin palveluista ja toiminnasta sekä Kotkan-Haminan seudusta. Verkkopalvelun käyttö on maksutonta eikä vaadi rekisteröitymistä. Sivustosta otetaan mielellään vastaan palautetta osoitteeseen viestinta@cursor.fi.

Tietosuojaseloste

Evästeet

Copyright 2019