Yrityskummi yrittäjän tukena

Saisiko olla kokenut opas?

Yrittäjä saa kokeneelta ja osaavalta yrityskummilta tukea ja ohjausta (mentorointia) yritystoimintansa haasteissa ja kehittämisessä. Yrityskummitoiminta on vapaaehtoista ja luottamuksellista palvelua, josta ei veloiteta. Yrityskummi auttaa yrittäjää hahmottamaan yrittämisen nykytilanteen, asettamaan sille tavoitteet ja oivaltamaan keinot tavoitteiden saavuttamiseen. Yrittäjä ja yrityskummi sopivat usein myös edistymisen seurannasta osana palvelua.

Yrityskummit ovat valittuja ja kokeneita yritysjohtajia ja yritystoiminnan asiantuntijoita. Yrityskummeillamme on osaamista useimmilta yritystoiminnan aloilta. Yrityskummi on yrittäjän luottamuksellinen keskustelukumppani ja valmentaja, joka tuo uutta näkemystä yrityksen ja yrittäjän toimintaan.

Yrityksen ulkopuolisena toimijana yrityskummi osaa tehdä oikeita kysymyksiä, joilla on merkitystä yrityksen menestymisen ja kehittymisen kannalta. Yrityskummi auttaa yrittäjää verkostoitumaan ja esittää toimivia tapoja ja välineitä ratkaisujen löytämiseen. Toiminta on mutkatonta ja sujuvaa, sillä turha byrokratia on karsittu pois.

Yrityskummitoiminta on ensisijaisesti tarkoitettu yrityksille joilla on jo ainakin yksi tilikausi takana.

Kokemus kantaa

Cursor koordinoi Etelä-Kymenlaakson yrityskummien toimintaa ja on siltana yrittäjien ja yrityskummien välillä. Cursor linkittää yrityskummin ja yrityskummia toivoneen yrityksen toisiinsa.

Yrityskummit ovat yritystoiminnan kokeneita asiantuntijoita useilta eri toimialoilta. Kummiksi pääseminen edellyttää paikallisen yrityskummiverkoston hyväksymistä. Yrityskummien kaikessa toiminnassa noudatetaan Suomen Yrityskummit ry:n toiminnan periaatteita ja eettisiä sääntöjä.

Yrityskummipalvelusta sovitaan asiakkaan ja yrityskummin välillä kirjallisesti. Keskustelujen pohjalta mahdollisesti tehtävistä päätöksistä ja toimenpiteistä on luonnollisesti aina vastuussa yritys. Monet yrittäjät ovat kokeneet saaneensa yrityskummilta korvaamatonta tukea. 

Haluatko yrityskummin?

Täytä Suomen Yrityskummit ry:n sivuilta http://www.yrityskummit.fi/fi/hae-yrityskummia löytyvä lomake mahdollisimman huolellisesti ja lähetä se. Tutustu myös Suomen yrityskummien toimintaan ja toimintaperiaatteisiin http://www.yrityskummit.fi/ sekä lue ja hyväksy yrityskummitoiminnan eettiset säännöt.

Lomake on luottamuksellinen: tiedot lähetetään Kotkan-Haminan seudulla aluekoordinaattorille ja aluekummille. Tietoja käytetään vain yrityskummipalvelun yhteydessä eikä niitä luovuteta ulkopuolisille.

Tahdotko yrityskummiksi?

Jos haluat ryhtyä yrityskummiksi, tutustu kummitoimintaan verkossa http://www.yrityskummit.fi/ ja kysy lisätietoja Kymenlaakson yhteyshenkilöiltä:

Senior Adviser Matti Kulla, aluekummi

puhelin: 040 545 0450; sähköposti: matti.kulla@propart.fi

Projektipäällikkö Ilmo Larvi, aluekoordinaattori

puhelin 040 190 2519; sähköposti: ilmo.larvi@cursor.fi

Aloittava yrittäjä

Toimiva yritys

Tietoa Cursorista

Asiaa seudusta

Cursor Oy

Kyminlinnantie 6, 48600 KOTKA

Raatihuoneentori 16, 49400 HAMINA

Vaihde 040 190 2500

info@cursor.fi>> Lisää yhteystietoja

Kotkan-Haminan seudun kehittämisyhtiö Cursor Oy vahvistaa seudun osaamista, kilpailukykyä ja vetovoimaisuutta kehittämällä menestyvää yritystoimintaa. Palvelemme kaikkia Etelä-Kymenlaakson yrittäjiä, yrittäjiksi aikovia ja seudulle sijoittuvia yrityksiä perustamis- ja kehittämisasioissa. Teemme Kotkan-Haminan seudusta entistä paremman paikan bisnekselle!

www.cursor.fi on Cursor Oy:n ylläpitämä verkkopalvelu, joka sisältää tietoa Cursorin palveluista ja toiminnasta sekä Kotkan-Haminan seudusta. Verkkopalvelun käyttö on maksutonta eikä vaadi rekisteröitymistä. Sivustosta otetaan mielellään vastaa palautetta osoitteeseen viestinta@cursor.fi.

Rekisteriseloste

Copyright 2017