Yrityksen rahoitusneuvonta

Tarkoituksenmukaiset ja kannattavat rahoitusratkaisut ovat tärkeä osa yritystoimintaa. Avustamme yrittäjiä ja yrityksiä sopivan rahoitusratkaisun suunnittelussa yhdessä eri rahoitustahojen kuten seudun pankkien, Finnveran, ELY-keskuksen, Tekesin ja Sitran kanssa.

Rahoitusmahdollisuudet

Yrityksen rahoitusvaihtoehtoja mietittäessä käymme läpi edellisiä tilikausia ja arvioimme tulevien tilikausien kehitystä. Erityistä huomiota kiinnitämme yrityksen liikeideaan, joka rahoitussuunnittelun aluksi päivitetään ja täsmennetään. Yrityksen liikeidea vaikuttaa yritykselle tarjolla oleviin rahoitusvaihtoehtoihin.

Yrityksen liikeidea on tavanomainen

Oma rahoitus:

  • pankkirahoitus, vakuutusyhtiörahoitus
  • leasing, vuokraus

Yrityksen liikeidea on innovatiivinen

  • oma rahoitus ja pankkirahoitus

Erityisrahoitus:

  • innovaatiorahoitus mm. T&K-rahoitus, nuorten innovatiivisten yritysten rahoitus, työorganisaatioiden kehittämisen rahoitus ja arvoverkkorahoitus (TEKES)
  • kehittämisavustus (ELY-keskus)
  • pienlaina, yrittäjälaina, investointi- ja käyttöpääomalaina, kansainvälistymislaina, takaus (Finnvera)

Riskirahoitus:

  • Innofinance ja muut riskisijoittajat
  • Cursor Oy

Aloittava yrittäjä

Toimiva yritys

Tietoa Cursorista

Asiaa seudusta

Cursor Oy

Kyminlinnantie 6, 48600 KOTKA

Raatihuoneentori 16, 49400 HAMINA

Vaihde 040 190 2500

info@cursor.fi>> Lisää yhteystietoja

Kotkan-Haminan seudun kehittämisyhtiö Cursor Oy vahvistaa seudun osaamista, kilpailukykyä ja vetovoimaisuutta kehittämällä menestyvää yritystoimintaa. Palvelemme kaikkia Etelä-Kymenlaakson yrittäjiä, yrittäjiksi aikovia ja seudulle sijoittuvia yrityksiä perustamis- ja kehittämisasioissa. Teemme Kotkan-Haminan seudusta entistä paremman paikan bisnekselle!

www.cursor.fi on Cursor Oy:n ylläpitämä verkkopalvelu, joka sisältää tietoa Cursorin palveluista ja toiminnasta sekä Kotkan-Haminan seudusta. Verkkopalvelun käyttö on maksutonta eikä vaadi rekisteröitymistä. Sivustosta otetaan mielellään vastaa palautetta osoitteeseen viestinta@cursor.fi.

Rekisteriseloste

Copyright 2017