Apua taantumaan

Suomen Yrittäjien Tukiverkon tarkoituksena on tarjota helppo ja toimiva neuvontaväylä yrittäjille, jotka ovat joutuneet taloudellisiin vaikeuksiin. Taloudellisten kysymysten käsittelyn lisäksi yrittäjille tarjotaan henkistä tukea.

Tukiverkko on yrittäjille maksuton palvelu, johon kuuluu neljä osaa: vertaistuki, talouden vakauttaminen, tietopankki ja keskustelu. Tietopankki ja keskustelu ovat kaikille yhteisiä valtakunnallisia palveluita. Alueellisessa toiminnassa keskeistä on yrittäjän henkilökohtainen ja konkreettinen tukeminen ja auttaminen vaikeassa taloudellisessa tilanteessa.

Siirry tukiverkkoon tästä: www.yrittajantukiverkko.fi

Talousapu-puhelinneuvonta - maksuton puhelinneuvonta yrittäjille

Talousapu vastaa numerossa 029 007 4990

Soittoihin vastaa neuvoja, joka on tehtävään valittu ja koulutettu liiketoiminnan terveyttämisen ja yrityksen talouden asiantuntija. Neuvojan tehtävänä on arvioida yrityksen tilanne, antaa riippumattomia neuvoja ja ohjeita sekä tarvittaessa ohjata muihin palveluihin.

Voit soittaa nimettömänä ja palvelu on ehdottoman luottamuksellista.

Maksat lankapuhelimesta vain paikallisverkkomaksun (pvm) tai matkapuhelimesta matkapuhelinmaksun (mpm)

Katso lisää:
www.talousapu.fi/
www.yrityssuomi.fi/yrityksen-terveyttaminen

Aloittava yrittäjä

Toimiva yritys

Tietoa Cursorista

Asiaa seudusta

Cursor Oy
Kyminlinnantie 6, 48600 KOTKA
Raatihuoneentori 16, 49400 HAMINA
Vaihde 040 190 2500
info@cursor.fi

>> Lisää yhteystietoja

Kotkan-Haminan seudun kehittämisyhtiö Cursor Oy vahvistaa seudun osaamista, kilpailukykyä ja vetovoimaisuutta kehittämällä menestyvää yritystoimintaa. Palvelemme kaikkia Etelä-Kymenlaakson yrittäjiä, yrittäjiksi aikovia ja seudulle sijoittuvia yrityksiä perustamis- ja kehittämisasioissa. Teemme Kotkan-Haminan seudusta entistä paremman paikan bisnekselle!

www.cursor.fi on Cursor Oy:n ylläpitämä verkkopalvelu, joka sisältää tietoa Cursorin palveluista ja toiminnasta sekä Kotkan-Haminan seudusta. Verkkopalvelun käyttö on maksutonta eikä vaadi rekisteröitymistä. Sivustosta otetaan mielellään vastaa palautetta osoitteeseen info@cursor.fi.

Rekisteriseloste

Copyright 2016