Sijoittuminen

Cursor Oy verkostoineen palvelee yrityksiä kaikissa sijoittumiseen liittyvissä asioissa ja tarjoaa palveluitaan koko prosessin ajan toimitilaratkaisuista henkilöstön rekrytointiin saakka.

Toimimme apunasi yrityksen toiminnan siirtämisessä tai laajentamisessa Kotkan-Haminan seudulle. Suunnittelemme yrityksellesi paitsi kokonaisrahoituspaketin, myös kaikkiaan optimaalisen sijoittumisen seudulle. Päätöksiä tehtäessä tukenamme ovat ajankohtaiset tiedot yritysympäristöstä, seudun kunnista, väestöstä, palvelutarjonnasta sekä elinkeinorakenteesta. Ylläpidämme myös rekisteriä seudun vapaista toimitiloista, liike- ja teollisuustonteista sekä asuintonteista.

 

Aloittava yrittäjä

Toimiva yritys

Tietoa Cursorista

Asiaa seudusta

Cursor Oy

Kyminlinnantie 6, 48600 KOTKA

Raatihuoneentori 16, 49400 HAMINA

Vaihde 040 190 2500

info@cursor.fi>> Lisää yhteystietoja

Kotkan-Haminan seudun kehittämisyhtiö Cursor Oy vahvistaa seudun osaamista, kilpailukykyä ja vetovoimaisuutta kehittämällä menestyvää yritystoimintaa. Palvelemme kaikkia Etelä-Kymenlaakson yrittäjiä, yrittäjiksi aikovia ja seudulle sijoittuvia yrityksiä perustamis- ja kehittämisasioissa. Teemme Kotkan-Haminan seudusta entistä paremman paikan bisnekselle!

www.cursor.fi on Cursor Oy:n ylläpitämä verkkopalvelu, joka sisältää tietoa Cursorin palveluista ja toiminnasta sekä Kotkan-Haminan seudusta. Verkkopalvelun käyttö on maksutonta eikä vaadi rekisteröitymistä. Sivustosta otetaan mielellään vastaa palautetta osoitteeseen viestinta@cursor.fi.

Rekisteriseloste

Copyright 2017