Kansainvälistyvän yrityksen rahoitus

Tarkoituksenamme on auttaa asiakkaitamme hyödyntämään kansainvälistyvien yritysten rahoitukseen tarkoitettuja rahoitustapoja.

Yritysneuvojamme opastavat sinua muun muassa seuraavissa rahoitukseen liittyvissä asioissa:

  • Tukimuodot
  • Rahoituslähteet
  • Riskirahoitus
  • Rahoituksen hakupalvelu

Luoteis-Venäjä Rahasto Oy

Luoteis-Venäjä Rahasto tarjoaa oivan mahdollisuuden kaakkois-suomalaisille pk-yrityksille saada riskirahoitusta Venäjä-liiketoimintansa kehittämiseen. Lisätietoja Luoteis-Venäjä Rahasto Oy:n sivuilta

Finnveran yhteistyösopimus venäläispankkien kanssa

Finnvera, Vneshekonombank ja Roseximbank allekirjoittivat 26.10.2004 puitesopimuksen, jonka tarkoituksena on edistää suomalais-venäläisiä yhteishankkeita kolmansissa maissa. Käytännössä tämä tarkoittaa investointitavaroiden vientiä tai yhteisiä projekteja.

Sopimuksen mukaan venäläinen Roseximbank ja Finnvera toteuttavat rahoitusjärjestelyt ns. rinnakkaisrahoituksena, jolloin Roseximbank rahoittaa venäläisen osapuolen vientiä ja Finnvera takaa suomalaisen osapuolen viennin rahoitusjärjestelyn. Finnveralla on jälleenvakuutussopimuksia kaikkiaan 12 vientitakuulaitoksen kanssa.

Lisätietoja:
Liiketoimintajohtaja Topi Vesteri, puh. 0204 60 7238

Asiantuntija Raija Rissanen, puh. 0204 60 7276

Aloittava yrittäjä

Toimiva yritys

Tietoa Cursorista

Asiaa seudusta

Cursor Oy

Kyminlinnantie 6, 48600 KOTKA

Raatihuoneentori 16, 49400 HAMINA

Vaihde 040 190 2500

info@cursor.fi>> Lisää yhteystietoja

Kotkan-Haminan seudun kehittämisyhtiö Cursor Oy vahvistaa seudun osaamista, kilpailukykyä ja vetovoimaisuutta kehittämällä menestyvää yritystoimintaa. Palvelemme kaikkia Etelä-Kymenlaakson yrittäjiä, yrittäjiksi aikovia ja seudulle sijoittuvia yrityksiä perustamis- ja kehittämisasioissa. Teemme Kotkan-Haminan seudusta entistä paremman paikan bisnekselle!

www.cursor.fi on Cursor Oy:n ylläpitämä verkkopalvelu, joka sisältää tietoa Cursorin palveluista ja toiminnasta sekä Kotkan-Haminan seudusta. Verkkopalvelun käyttö on maksutonta eikä vaadi rekisteröitymistä. Sivustosta otetaan mielellään vastaan palautetta osoitteeseen viestinta@cursor.fi.

Rekisteriseloste

Copyright 2017