Kansainvälistyminen

Kansainvälistymispalvelumme tukevat seudun yrityksiä, jotka suuntaavat kansainvälisille markkinoille! Tarkoituksenamme on antaa hyvät yleistiedot sekä ohjata yrityksiä tarvittaessa eri asiantuntijoiden luo.

Menestynyt liiketoiminta kansainvälisillä markkinoilla kannattaa valmistella määrätietoisesti ja huolellisesti. Tarjoamme kansainvälistymiseen tarvittavaa tietoa mm. toimintaympäristöstä, yritys- ja viranomaiskontakteista, rahoitusmahdollisuuksista sekä asiakkaista ja markkinoista.

International Business in Kymenlaakso 2015-2016 - kansainvälistymisen palvelut

Kansainvälistymisen esteenä voivat joskus olla esimerkiksi myyntiosaamisen ja markkinointiresurssien puute, ulkomaisten asiakkaiden löytämiseen liittyvät ongelmat, yhteistyökumppanien vähyys tai rahoitukseen liittyvät ongelmat.

Henkilökohtaisten tapaamisten kautta selvitetään yrityksen nykytilanne ja kartoitetaan yrityksen kehittämistarpeet sekä valmius kansainvälistymiseen. Kartoituksen pohjalta yritykselle tehdään kirjallinen toimenpide-ehdotus, joka tulee koostumaan eri palvelupaketeista. Tilannekartoitus on maksuton palvelu!

Palvelupaketit ja muut yritykselle tarpeelliset kehittämistoimenpiteet toteutetaan yhdessä yritysten, Kotkan-Haminan seudulla Cursorin ja Kouvolan seudulla Kinnon, Kymenlaakson ammattikorkeakoulun ja muiden tarvittavien asiantuntijoiden kanssa.

Kustannukset määritellään aina etukäteen. ELY-keskuksen tukien saatavuus selvitetään tapauskohtaisesti.

Toteutus voi pitää sisällään mm seuraavia palvelupaketteja, joiden kustannukset määräytyvät tapauskohtaisesti:

  • Yrityksen kansainvälistymissuunnitelman laadinta
  • Kansainvälistymisvalmiuksien parantaminen
  • Markkinointimateriaalien toteutus
  • IPR-asiat mm. patenttiselvitykset
  • Markkinaselvitykset
  • Asiakas- ja partnerihaku
  • Logistinen suunnitelma ja logistiikkajärjestelyt
  • Rahoitusvaihtoehtojen kartoitus
  • Asiakirjat ja sopimukset

Yhteyshenkilöt Cursorissa:

Ilmo Larvi, projektipäällikkö, +358 40 1902519, ilmo.larvi@cursor.fi

Jouko Luode, projektipäällikkö, +358 40 1902551, jouko.luode@cursor.fi

Yhteyshenkilö Kymenlaakson ammattikorkeakoululla:

Kari Stenman, projektipäällikkö, +358 44 702 8478, kari.stenman@kyamk.fi

Aloittava yrittäjä

Toimiva yritys

Tietoa Cursorista

Asiaa seudusta

Cursor Oy
Kyminlinnantie 6, 48600 KOTKA
Raatihuoneentori 16, 49400 HAMINA
Vaihde 040 190 2500
info@cursor.fi

>> Lisää yhteystietoja

Kotkan-Haminan seudun kehittämisyhtiö Cursor Oy vahvistaa seudun osaamista, kilpailukykyä ja vetovoimaisuutta kehittämällä menestyvää yritystoimintaa. Palvelemme kaikkia Etelä-Kymenlaakson yrittäjiä, yrittäjiksi aikovia ja seudulle sijoittuvia yrityksiä perustamis- ja kehittämisasioissa. Teemme Kotkan-Haminan seudusta entistä paremman paikan bisnekselle!

www.cursor.fi on Cursor Oy:n ylläpitämä verkkopalvelu, joka sisältää tietoa Cursorin palveluista ja toiminnasta sekä Kotkan-Haminan seudusta. Verkkopalvelun käyttö on maksutonta eikä vaadi rekisteröitymistä. Sivustosta otetaan mielellään vastaa palautetta osoitteeseen info@cursor.fi.

Rekisteriseloste

Copyright 2016