Innovaatiot

Tuemme ja avustamme yrityksiä innovaatioiden kehittämisessä monin tavoin. Cursorissa toimii myös VTT:n alueellinen asiamies.

VTT:n asiamiespalvelut Kotkan-Haminan seudulla

Pohjois-Euroopan suurin soveltavan tutkimuksen toimija VTT tuottaa teknologia- ja tutkimuspalveluja yrityksille ja julkiselle sektorille. VTT:n alueelliset asiamiehet auttavat asiakkaita hyödyntämään VTT:n palveluita.

Lisätietoja: www.vtt.fi

VTT:n asiamies Cursorilla:

projektipäällikkö Jouko Luode, puh. 040 190 2551, jouko.luode@cursor.fi

Patentointiavustus

Seudulla toimivalla yrityksellä tai siellä asuvalla henkilöllä on mahdollisuus hakea Cursor Oy:n myöntämää 253 € suuruista tukea yrityksen keksinnön patentoimiskustannuksiin. Tukea voidaan myöntää, mikäli keksinnölle on tehty uutuustutkimus eikä se aseta estettä patentoimishakemuksen jättämiselle. Avustusta voidaan myös myöntää soveltuvin osin hyödyllisyysoikeuteen, mallioikeuteen ja tavaramerkkiin.

Mikäli patentti johtaa hyödyntämiseen Kotkan-Haminan seudulla, myönnetään lisäavustusta 253 €. Avustus ei koske työsuhdekeksijöitä.

Aloittava yrittäjä

Toimiva yritys

Tietoa Cursorista

Asiaa seudusta

Cursor Oy

Kyminlinnantie 6, 48600 KOTKA

Raatihuoneentori 16, 49400 HAMINA

Vaihde 040 190 2500

info@cursor.fi>> Lisää yhteystietoja

Kotkan-Haminan seudun kehittämisyhtiö Cursor Oy vahvistaa seudun osaamista, kilpailukykyä ja vetovoimaisuutta kehittämällä menestyvää yritystoimintaa. Palvelemme kaikkia Etelä-Kymenlaakson yrittäjiä, yrittäjiksi aikovia ja seudulle sijoittuvia yrityksiä perustamis- ja kehittämisasioissa. Teemme Kotkan-Haminan seudusta entistä paremman paikan bisnekselle!

www.cursor.fi on Cursor Oy:n ylläpitämä verkkopalvelu, joka sisältää tietoa Cursorin palveluista ja toiminnasta sekä Kotkan-Haminan seudusta. Verkkopalvelun käyttö on maksutonta eikä vaadi rekisteröitymistä. Sivustosta otetaan mielellään vastaa palautetta osoitteeseen viestinta@cursor.fi.

Rekisteriseloste

Copyright 2017