Hankintaneuvonta

Hankinta-asiamies neuvoo yrityksiä julkisiin hankintoihin osallistumisessa sekä antaa konkreettista apua yrityksille tarjouksen jättämisessä ja koko hankintaprosessissa. 

Hankinta-asiamies:

  • neuvoo ja auttaa yrityksiä tarjouksen teossa
  • opastaa sähköisten kilpailutusjärjestelmien käytössä
  • toimii aktiivisesti yritykselle soveltuvien tarjouspyyntöjen löytämisessä
  • välittää ennakkotietoja suunnitelluista hankinnoista
  • edistää yritysten verkostoitumista ja ryhmittymänä tarjoamista
  • järjestää markkinavuoropuheluita tulevista hankinnoista yhdessä hankintayksiköiden kanssa
  • kokoaa ja välittää markkinatietoa hankintayksikölle hankinnan valmistelun ja suunnittelun tueksi
  • avustaa innovatiivisen ratkaisusi eteenpäinviemisessä

Etelä-Kymenlaaksossa julkisia hankintoja tehdään joka vuosi yli 300 Me:n edestä. Hankintojen kohdentuminen seudun yrityksille kehittää alueen elinvoimaisuutta, tuo verotuloja ja työpaikkoja sekä luo yrityksille edellytyksiä ja vakautta kehittää toimintaansa.

Kaikki sähköisesti ilmoitetut julkiset hankinnat on koottu sivustolle http://hankinta-asiamies.fi/kymenlaakso/. Myös seudulliset hankintakalenterit (ennakkotieto tulevista hankinnoista) tuodaan hankinta-asiamies.fi -sivustolle. Ne antavat aikaa tuleviin hankintoihin valmistautumiseen ja niiden vaatimusten täyttämiseen sekä verkostoitumiseen. Rekisteröitymällä sivustolla saat maksutta käyttöösi sivuston kaikki palvelut mm. vahtipalvelun

Ota yhteyttä Cursoriin 040 – 190 2500 / info@cursor.fi ja varaa aika hankinta-asiamiehelle.

 

 

 

Aloittava yrittäjä

Toimiva yritys

Tietoa Cursorista

Asiaa seudusta

Cursor Oy

Kyminlinnantie 6, 48600 KOTKA

Raatihuoneentori 16, 49400 HAMINA

Vaihde 040 190 2500

info@cursor.fi>> Lisää yhteystietoja

Kotkan-Haminan seudun kehittämisyhtiö Cursor Oy vahvistaa seudun osaamista, kilpailukykyä ja vetovoimaisuutta kehittämällä menestyvää yritystoimintaa. Palvelemme kaikkia Etelä-Kymenlaakson yrittäjiä, yrittäjiksi aikovia ja seudulle sijoittuvia yrityksiä perustamis- ja kehittämisasioissa. Teemme Kotkan-Haminan seudusta entistä paremman paikan bisnekselle!

www.cursor.fi on Cursor Oy:n ylläpitämä verkkopalvelu, joka sisältää tietoa Cursorin palveluista ja toiminnasta sekä Kotkan-Haminan seudusta. Verkkopalvelun käyttö on maksutonta eikä vaadi rekisteröitymistä. Sivustosta otetaan mielellään vastaa palautetta osoitteeseen viestinta@cursor.fi.

Rekisteriseloste

Copyright 2017