Toimistotalo Otso

Toimistotalo Otsossa Karhulan Teollisuuspuistossa on tarjolla erikokoisia toimistotiloja. Vuokrata voi yksittäisen toimistohuoneen tai suuremman toimistokokonaisuuden. Tilat muokataan tarvittaessa asiakkaan toiveiden mukaisiksi. Tiloja voi yhdistellä ja myöskin jakaa tarpeen mukaan. Rakennuksessa on kaksi hissiä, tietoliikenneyhteydet ja sosiaalitilat joka kerroksessa. Karhulan Teollisuuspuisto tarjoaa myös työterveys-, logistiikka-, turvallisuus- ja huoltopalveluita.

Sinulle ja yrityksellesi juuri sopivat toimitilat! Kysy lisää.

MIRJA SOININEN, p. 040 590 8984, toimistotalo-otso@outlook.com

Kauppatapa: 
Vuokraus
Tilatyyppi: 
Toimistotila
Kohteen osoite: 
Pajatie 69, 48600 KOTKA
Yhteystiedot: 

Takaisin hakuun

Perusta yritys

Uudista yritystä

Cursor Oy

Asiaa seudusta

Cursor Oy
Kyminlinnantie 6, 48600 KOTKA
Puistokatu 2, 2. kerros, 49400 HAMINA
Vaihde 040 190 2500
info@cursor.fi

>> Lisää yhteystietoja

Kotkan-Haminan seudun kehittämisyhtiö Cursor Oy vahvistaa seudun osaamista, kilpailukykyä ja vetovoimaisuutta kehittämällä menestyvää yritystoimintaa. Palvelemme kaikkia Etelä-Kymenlaakson yrittäjiä, yrittäjiksi aikovia ja seudulle sijoittuvia yrityksiä perustamis- ja kehittämisasioissa. Teemme Kotkan-Haminan seudusta entistä paremman paikan bisnekselle!

www.cursor.fi on Cursor Oy:n ylläpitämä verkkopalvelu, joka sisältää tietoa Cursorin palveluista ja toiminnasta sekä Kotkan-Haminan seudusta. Verkkopalvelun käyttö on maksutonta eikä vaadi rekisteröitymistä. Sivustosta otetaan mielellään vastaan palautetta osoitteeseen viestinta@cursor.fi.

Tietosuojaseloste

Evästeet

Copyright 2019